Kosmetolog i Rungsted

Hos Art by Cat tilbyder vi kosmetologiske behandlinger i alle afstøbninger. Hvad end du ønsker en voksbehandling eller en ansigtsbehandling, står vi klar til at invitere dig indenfor og forkæle dig. Hos os skal en kosmetolog behandling være behagelig og forkælende – og så skal den selvfølgelig skabe resultater. Vi holder til i hyggelige og afslappende lokaler på Rungstedgaard nær Rungsted og Hørsholm.

 

Et stort udbud af behandlinger

Det er vigtigt for os at der er plads til alle, når de kommer til kosmetolog i vores klinik, og om du skal have rettet bryn eller have den helt store selvforkælelsestur, skal det føles luksuriøst. Med vores mange års erfaring som kosmetologer kan vi tilbyde dig lige præcis den behandling, du har brug for, og vi kan rådgive og vejlede dig til valg af produkter og behandlingsformer.

I alle vores behandlinger er vores produkter nøje udvalgte, og produkterne, vi bruger til dig, er valgt med omhu efter hudtype og behov. Alt efter hvilket resultat, du ønsker, kan vi sammen finde den bedste løsning.

 

Fortæl os om dine ønsker

Kunne du tænke dig at få hjælp til din hud, få lavet dine negle eller noget helt tredje, står vi til enhver tid klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig. Ring til os på telefon: 28 44 34 14 og aftal en tid. Ved du, hvilken behandling, du ønsker, kan du også bestille din tid online her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se dig!

Makeup

Står du og mangler ny inspiration til din makeup og dit hår? Om det er hverdag eller fest, så kan vi hjælpe dig.

Makeup kursus 600,-
Bestil en tid online Læs mere

Dette er en times undervisning i makeup som passer dig.

Aften makeup 550,-
Bestil en tid online
Let makeup kun i forb. m/anden behandling 150,-
Bestil en tid online
Makeup Event med Rikke fra bareMinerals d.2 og 18 december 299,-
Bestil en tid online Læs mere

D.2 og d.18 december 2019 kommer skønne Rikke fra bareMinerals. Du kan booke 30 min, hvor Rikke vil ligge en dagmakeup og vejlede dig i brugen af produkterne.
Så trænger du til at blive inspireret til ny dagmakeup, så book en af hendes tider.
Der er tider fra kl.11 – 17.

Pris kr.299,-

Hvis du køber 2 stk valgfri bareminerals produkter, så bliver behandlingen GRATIS.