BRYN OG VIPPER

Trænger du til at blive frisket op, er farvning af bryn og vipper en hurtig og enkel løsning, der giver et øjeblikkeligt resultat. Behandlingen giver dig et friskere og smukkere udseende, som du har glæde af i flere uger. Vi har vi stor erfaring med til retning og farvning af bryn samt en smuk og naturlig farvning af vipper.

Slip tankerne under en afstressende hovedbundsmassage, mens farven virker.

BEHANDLINGER

EYE LASH LIFT MED ELLEBANA 495,-
Bestil en tid online Læs mere

Få smukke naturligt buet vipper, som holder i 6-8 uger. 

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca 10 min. hvorefter den neutraliseres, evt. farves de øvre vipper, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel og der gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for sundeste behandling.

Lash Lift kan bestilles med eller uden farve af de øvre vipper.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Allergi: Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke. Er du i tvivl, kan du booke en allergistest forud for behandlingen på catharina@artbycat.dk. Det tager ca. 15 min, og du skal derefter afvente 24 timer for evt. mild reaktion.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

FARVE OG RETNING AF BRYN 275,-
Bestil en tid online Læs mere

Når du booker behandlingen som en tillægsbehandlingen, er prisen 200,-

RETNING AF BRYN 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Vi retter både med voks og pincet.

Når du booker behandlingen som en tillægsbehandling, er prisen 125,-

FARVE AF VIPPER OG BRYN INKL. RETNING 375,-
Bestil en tid online Læs mere

Når du booker behandlingen som en tillægsbehandling, er prisen 300,-

FARVE AF BRYN ELLER VIPPER 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Når du booker behandlingen som en tillægsbehandling, er prisen 125,-