Zoneterapi

Med zoneterapi kan man genoprette de ubalancer der kan opstå i kroppen. Teknikken bag zoneterapi, er baseret på 5.000 års gamle kinesiske teorier omkring organernes funktion og påvirkning på resten af kroppen. Ved hjælp af forskellige tryk, både på over og undersiden af fødderne, kan man øge kroppens evne til at helbrede sig selv, og skabe mere velvære.

Ligesom massage er zoneterapi velegnet til både at løse et akut problem, men i lige så høj grad forebygge gener hos den enkelte. Mange vælger zoneterapi fordi det øger din livskvalitet, lindrer fordøjelsesproblemer, allergi, luftvejslidelser, hormonelle lidelser, virusinfektioner, migræne, hovedpine, barnløshed mm.

Zoneterapi til børn

Jeg har stor erfaring med at behandle spædbørn (allerede som nyfødte) med diverse problemer. De mest hyppige problemer jeg behandler, er afføring – og maveproblemer, utilpashed, koliklignende symptomer etc. Behandling af spædbørn tager typisk 5-8 min mens babyen sidder hos en af sine forældre. Spædbørn tager meget let imod zoneterapi og det er derfor kun nødvendigt med 1 -2 behandlinger ved fx afførings-problemer. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om jeg kan afhjælpe dit barns problem med zoneterapi.

Rabatkort: 
5 x 30 min. behandling kr. 1750,-
5 x 45 min. behandling kr. 2250,-
5 x 60 min. behandling kr. 2750,-
5 x 90 min. behandling kr. 3250,-

NYHED! 10 turs klippekort:
10 x 30 min. behandling kr. 3000,-
10 x 45 min. behandling kr. 4000,-
10 x 60 min. behandling kr. 5000,-
10 x 90 min. behandling kr. 6500,-

Vores rabatkort og klippekort er IKKE personligt og må gerne deles med andre. Det kan frit bruges til alle vores massage og zoneterapibehandlinger.

Sommertilbud

Du kan du forkæle dig selv eller en du holder af, med en 45 min. valgfri behandling ved vores massør Thomas Johansen.
Tilbuddet er gældene frem til d.9 juli

 

45 min behandling, vælg imellem:

Fysiurgisk massage

Graviditetsmassage

Hotstone massage

Zoneterapi
FRIT VALG kr. 325,-

(normalpris kr. 425,- / spar kr. 100,-).

Læs mere om vores behandlinger nedenfor eller book online her

Behandlinger og priser

Læs mere om vores behandlinger nedenfor eller book online her

ZONETERAPI 30 min. 395,-
ZONETERAPI 45 min. 495,-
ZONETERAPI 60 min. 595,-
ZONETERAPI 90 min 725,-

Ansigtsbehandlinger i Rungsted nær Hørsholm

At forkæle sig selv med en professionel ansigtsbehandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi.  

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv.

Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn og bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Hos Art by Cat er vi specialister i ansigtsbehandlinger, og alle vores ansatte udfører behandlingerne.

Kompetent og personlig rådgivning

Vores ansigtsbehandlinger henvender sig til alle kundetyper. Vi har fokus på, at vores kunder får lige præcis den behandling, der passer bedst til dem. Med vores mange års erfaring er vi rigtig gode til at rådgive om behandlinger og produkter, både med tanke på din hudtype, dine behov og dit ønskede resultat. Det er dog ikke altid nok at få udført en professionel ansigtsbehandling i ny og næ. Vi ved, at den daglige pleje er den vigtigste, og har man de rette produkter til den rette hudtype, vil man opnå de bedste resultater. Vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter til hjemmebrug

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra BareMinerals, M2 Beauté, Decleor, CND og Elemis.

På shoppen finder du over 600 produkter

Få vejledning online og hurtig levering!

Betal med kort eller MobilePay.