Decléor hudpleje

Decléor arbejder med AROMATERAPI. I Decléors bestræbelser på at udvikle hudplejeprodukter indgår der, foruden den moderne teknologi og den nyeste forskning, også den flere tusind år gamle lægekunst fra Kina. Find de produkter der passer til dine behov, og giv hud og hår naturlige og gode forudsætninger for langvarig velvære.

Decléor blev grundlagt i Paris i 1974, og har siden 2014 været en del af Loréal. Oprindeligt var navnet på mærket “Cleor” en forkortelse af Clé en or, der på fransk betyder “gyldne nøgle”. Den gyldne nøgle skulle anvenderen af varemærkets produkter bruge til at åbne skønhedens tempel, og bag mærket stod der sagkyndige mennesker på områder som aromaterapi, akupressur, hudpleje og medicin. Lige siden mærkets begyndelse har man arbejdet med aromaterapi, hvilket er et relativt unikt koncept i skønhedsbranchen. Produkterne er uden farvestoffer, kemiske duftstoffer og konserveringsmidler, og er generelt baseret på naturlige ingredienser som plante- og havalgeekstrakt, æteriske olier, urter og ler/mudder. Valget af ingredienser indebærer at en stor del af sortimentet er helt naturligt, og at det derfor er et godt alternativ til en følsom hud, eller til dem der bare vil bruge mere naturlige produkter.

Produkterne i Decléors sortiment fremstilles på varemærkets eget laboratorium i Paris, og testes herefter yderligere af andre uafhængige enheder, inden de endelig bliver en del af Decléors sortiment. Udover at være et populært mærke at have hjemme på badeværelseshylden, så bruges Decléors produkter også af mange kur- og spabade rundt om i verden, og er derfor også et førende varemærke i denne kategori.

Decléors popularitet er ikke kun tydelig i kur- og spabade centre og på badeværelseshylder verden over, varemærket har nemlig også modtaget flere priser og nomineringer i konkurrencer for sine fine produkter. Blandt andet er mærket blevet tildelt modsvarigheden til en Oscar for sin fantastiske solserie. Decléor Aroma Sun Expert, hvor der blandt andet indgår solbeskyttelsesmidler med op til SPF 50. Du kan også finde solcreme med et anti-rynksystem og solbeskyttelsesolie, der kan bruges både på kroppen og i håret.