MÅNEDENS TILBUD

Månedens Behandling er et tilbud hvor du får mulighed for at købe en bestemt behandling til en helt speciel pris.

Tilbuddet er kun gældende i den pågældende måned, og der kan ikke udstedes gavekort til behandlingen.

BEHANDLINGER

HOT STONE MASSAGE VED SARAH 45MIN 450,-
Bestil en tid online Læs mere

Hot stone massage er en meget gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen.

Varmen fra stenene bereder sig langsom til hele hele kroppen, trænger dybt ind i musklerne og løsner alle spændinger.

Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes og du bliver så afslappet at du næsten befinder dig i en meditative tilstand.

Man kalder også hot stone massage energi therapy, der har en vidunderligt virkning på kroppens både fysisk og psygisk.

Lavasten opvarmes og lægges på strategiske punkter på kroppen, hvor varmen fra disse trænger i dybden og løsner spændinger.

Samtidig smøres kroppen ind i olie og masseres med ca 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en vidunderlig, afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler og er balsam for en stresset sjæl.

NORMAL PRIS KR.595,-

ELEMIS THOUSAND FLOWER DETOX WRAP 90 min SEPTEMBER TILBUD 995,-
Bestil en tid online Læs mere

En top til tå behandling som skal opleves.

En lækker fuld kropsbehandling, som fjerner døde hudceller, genopretter hudens glans, detoxer, sætter gang i blodcirkulationen samt fugter og giver næring.

Huden efterlades silkeblød.

Behandlingen starter med tørbørstning af hele kroppen. Tørbørstning fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulation.

Derefter smøres kroppen ind i varm kropsolie med dejlige massage strøj.

Derefter peeles hele kroppen i Frangipani monoi salt glow. Peelingen er lavet på salt og hibiscus som er rig på mineraler, der er nødvendige for at opretholde en sund hud. Kroppen svøbes nu et varmetæppe.

Imens laves en afrensning og peeling af ansigtet. Kroppen pakkes ud af varmetæppet og peeling skyldes af under den varme bruser.

Derefter arbejdes der 3 forskellige detox produkter ind på kroppen. Først smøres kroppen ind i varm cellutox active body oil. Olien er lavet på enebær som virker detoxende og havfennikel som forbedrer udskillelsen af toksiner.

Derefter tilføres en serum på af grøn te og alge. Serummet går ind og aktivere hudens egen naturlige detox proces og tilføre en masse anti-oxidanter.

Til sidste smøres en maske på hele kroppen. Masken er lavet på tørv som er flere tusind år gammelt, og indeholder vitaminer, mineraler og naturlige syrer og går ind og understøtter hudens egen naturlige flora. Kroppen svøbes nu i varmetæppe.

Imens kropsmasken virker, udføres en dybdegående ansigts og hovedbunds massage.

Kroppen pakkes ud af varmetæppet og peeling skyldes af under den varme bruser.

Nu smøres kroppen ind i frangipani monoi body cream, som er rig på omega-3, -6, og -7 fra macadamiaolie.

Behandlingen afsluttes med tilpasset ansigtsprodukter.

 

NORMAL PRIS 1295,-

FARVE OG RETNING AF BRYN MED VELVÆRE 45MIN 450,-
Bestil en tid online Læs mere

I denne behandling sørger vi for at du er helt afslappet når du forlader klinikken, samtidig med at dine bryn er flot stylet.

Behandlingen indeholder: Farve og retning af bryn ~massage af nakke og hovedbund ~ dejligt varmt fodbad med mineral salte derefter en afslappende fodmassage.

NORMAL PRIS KR.625,-