MÅNEDENS TILBUD

Månedens Behandling er et tilbud hvor du får mulighed for at købe en bestemt behandling til en helt speciel pris.

Tilbuddet er kun gældende i den pågældende måned, og der kan ikke udstedes gavekort til behandlingen.

ELEMIS DETOX WRAP KROPSBEHANDLING 60min MAJ TILBUD 495,-
Bestil en tid online Læs mere

En lækker detox behandling af kroppen.

Behandlingen starter med tørbørstning af hele kroppen. Tørbørstning fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulation. Derefter arbejdes der 3 forskellige detox produkter ind på kroppen. Først smøres kroppen ind i varm cellutox active body oil. Olien er lavet på enebær som virker detoxende og havfennikel som forbedrer udskillelsen af toksiner. Derefter tilføres en serum på grøn te og alge. Serummet går ind og aktivere hudens egen naturlige detox proces og tilføre en masse anti-oxidanter. Til sidste smøres en maske på hele kroppen. Masken er lavet på tørv som er flere tusind år gammelt, og indeholder vitaminer, mineraler og naturlige syrer og går ind understøtter hudens egen naturlige flora. Kroppen svøbes nu i varmetæppe. Imens laves en afrensning og peeling af ansigtet. Kroppen pakkes ud, og detox produkterne skylles af under den varme bruser. Nu smøres kroppen ind i frangipani monoi body cream, som er rig på omega-3, -6, og -7 fra macadamiaolie. Behandlingen afsluttes med tilpasset ansigtsprodukter.

NORMAL PRIS 695,-

SPA Pedicure m/plejende fodmaske 60min MAJ TILBUD 495,-
Bestil en tid online Læs mere

60 minutters rendyrket forkælelse af fødderne.
Du starter ud med en fodpeeling som fjerner døde hudceller, renser. Dette bliver efterfulgt af et urtefodbad, som renser og blødgører.
Derefter bliver neglene klippet, slibet og rettet til og hård hud fjernes. Du får nu massage af underben og fødder som afsluttes med en blødgørende fodmaske, dernæst varme omslag, og fødderne indsmøres i helende fodcreme, du vil efter denne behandling opnå lette ben, samt sunde og smukke fødder.

I APRIL KUN 495,- NORMAL PRIS 650,-
Denne behandling udføres af Sarah.

ELEMIS SALT GLOW BODY PEELING 60min MAJ TILBUD 495,-
Bestil en tid online Læs mere

En lækker fuld kropspeeling. Behandlingen fjerner døde hudceller og genopretter hudens glans samt giver fugt og næring.
Huden efterlades silkeblød.

Behandlingen starter med at hele kroppen smøres ind i varm kropsolie med dejlige massage strøj. Olien er lavet på enebær som virker detoxende og citron som løsner op. Derefter peeles hele kroppen i Frangipani monoi salt glow. Peelingen er lavet på salt og hibiscus som er rig på mineraler, der er nødvendige for at opretholde en sund hud. Kroppen svøbes nu et varmetæppe. Imens laves en afrensning og peeling af ansigtet. Kroppen pakkes ud af varmetæppet og peeling skyldes af under den varme bruser. Nu smøres kroppen ind i frangipani monoi body cream, som er rig på omega-3, -6, og -7 fra macadamiaolie. Behandlingen afsluttes med tilpasset ansigtsprodukter.

NORMAL PRIS 695,-