ZONETERAPI

Med zoneterapi kan man genoprette de ubalancer der kan opstå i kroppen. Teknikken bag zoneterapi, er baseret på 5.000 års gamle kinesiske teorier omkring organernes funktion og påvirkning på resten af kroppen. Ved hjælp af forskellige tryk, både på over og undersiden af fødderne, kan man øge kroppens evne til at helbrede sig selv, og skabe mere velvære.

Ligesom massage er zoneterapi velegnet til både at løse et akut problem, men i lige så høj grad forebygge gener hos den enkelte. Mange vælger zoneterapi fordi det øger din livskvalitet, lindrer fordøjelsesproblemer, allergi, luftvejslidelser, hormonelle lidelser, virusinfektioner, migræne, hovedpine, barnløshed mm.

ZONETERAPI TIL BØRN:
Jeg har stor erfaring med at behandle spædbørn (allerede som nyfødte) med diverse problemer. De mest hyppige problemer jeg behandler, er afføring – og maveproblemer, utilpashed, koliklignende symptomer etc. Behandling af spædbørn tager typisk 5-8 min mens babyen sidder hos en af sine forældre. Spædbørn tager meget let imod zoneterapi og det er derfor kun nødvendigt med 1 -2 behandlinger ved fx afførings-problemer. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om jeg kan afhjælpe dit barns problem med zoneterapi.

Rabatkort:
5 x 30 min. behandling kr. 1299,-
5 x 45 min. behandling kr. 1699,-
5 x 60 min. behandling kr. 1999,-
5 x 60 min. behandling kr. 2699,-

Vores rabatkort er IKKE personligt og må gerne deles med andre. Det kan frit bruges til alle vores massage og zoneterapibehandlinger.

BEHANDLINGER

ZONETERAPI 30 min 325,-
Bestil en tid online
ZONETERAPI 45 min 425,-
Bestil en tid online
ZONETERAPI 60 min 495,-
Bestil en tid online
ZONETERAPI 90 min 625,-
Bestil en tid online