Forkæl en du holder af

Art By Cat tilbyder muligheden for at købe gavekort til vores klinik eller webshop.

Vælger du at købe gavekortet direkte i vores klinik, sørger vi for en fin indpakning. Du har også mulighed for at købe gavekortet via vores webshop.

Vær opmærksom på, at gavekortet, købt i klinikken, kun kan anvendes til behandlinger og produkter i selve klinikken. Derimod kan det online købte gavekort benyttes både i vores webshop og til behandlinger og produkter i klinikken.

Giv den perfekte gave med et Art By Cat gavekort!

Kosmetolog i Rungsted

Art by Cat er en hyggelig velværeklinik i Rungsted, der skiller sig ud fra mængden med sin personlige og afslappende atmosfære.

Hos Art by Cat tilbyder vi kosmetologiske behandlinger i alle afstøbninger. Hvad end du ønsker en voksbehandling eller en ansigtsbehandling, står vi klar til at invitere dig indenfor og forkæle dig.

Hos os skal en kosmetolog behandling være behagelig og forkælende – og så skal den selvfølgelig skabe resultater. Vi holder til i hyggelige og afslappende lokaler på Rungstedgaard nær Rungsted og Hørsholm.

Kompetent og personlig rådgivning

I hjertet af Art By Cat ligger vores engagement i kompetent og personlig rådgivning, der skaber en unik oplevelse for vores klienter. Vi står klar til at lytte til dine individuelle behov og skræddersy skønheds- og wellnesbehandlinger, der passer præcist til dig. Vi tror på, at den bedste skønhedspleje begynder med en forståelse for dine ønsker og behov. Ved at tilbyde nærværende og professionel rådgivning stræber vi efter at skabe et tillidsfuldt miljø, hvor du kan føle dig tryg og værdsat. Træd ind i Art By Cat og oplev den personlige opmærksomhed, der gør hver behandling til en skræddersyet rejse mod dit unikke skønhedspotentiale.

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra Elemis, Priori, Lövengrib, Coola, By Terry, M2 Beauté, CND.

På shoppen finder du over 600 produkter

Bestil online og få leveret til døren!

Betal med kort eller MobilePay.