Forkæl en du holder af

Du kan købe gavekort der gælder til alle behandlinger hos Art By Cat. Du kan også bruge gavekortet til vores lækre produkter nede i klinikken.

Køb dit gavekort her

Kosmetolog i Rungsted

Art by Cat er en hyggelig velværeklinik i Rungsted, der skiller sig ud fra mængden med sin personlige og afslappende atmosfære.

Hos Art by Cat tilbyder vi kosmetologiske behandlinger i alle afstøbninger. Hvad end du ønsker en voksbehandling eller en ansigtsbehandling, står vi klar til at invitere dig indenfor og forkæle dig.

Hos os skal en kosmetolog behandling være behagelig og forkælende – og så skal den selvfølgelig skabe resultater. Vi holder til i hyggelige og afslappende lokaler på Rungstedgaard nær Rungsted og Hørsholm.

Kompetent og personlig rådgivning

Vores behandlinger henvender sig til alle kundetyper. Vi har fokus på, at vores kunder får lige præcis den behandling, der passer bedst til dem. Med vores mange års erfaring er vi rigtig gode til at rådgive om behandlinger og produkter, både med tanke på din hudtype, dine behov og dit ønskede resultat. Det er dog ikke altid nok at få udført en professionel behandling i ny og næ. Vi ved, at den daglige pleje er den vigtigste, og har man de rette produkter til den rette hudtype, vil man opnå de bedste resultater. Vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter til hjemmebrug

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra BareMinerals, M2 Beauté, Decleor, CND og Elemis.

På shoppen finder du over 600 produkter

Få vejledning online og hurtig levering!

Betal med kort eller MobilePay.