Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandlinger

At forkæle sig selv med en ansigtsbehandling, er velvære, men er også at afslappe muskler, gøre huden velplejet, mindske rynker og tilføre huden og ansigtsmuskulaturen fornyet energi. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn, modvirke hudproblemer og bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv. Her er det vigtigt at bruge gode og naturlige produkter, og at forkæle sig selv med en grundig og professionel ansigtsbehandling, hvor huden bliver renset i dybden, hvor du får den rette rådgivning omkring pleje af din hud, betyder også meget. Man vil kunne se og mærke den positive forskel på sin hud, både på kortere og længere sigt.

Det er ikke nok at forkæle sig selv med professionelle ansigtsbehandlinger, produkterne til hjemmebrug er faktisk endnu vigtigere, da det er den daglige pleje, der er den mest vigtige. Har du de rette produkter til den rette hudtype, vil du opnå de bedste resultater, efter de professionelle behandlinger du får hos os. Og vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter.

Kvalitetsprodukter giver de bedste resultater

Vi har nøje udvalgt vores produkter i forhold til dokumenterede resultater og kvalitet. Vores aromatiske behandlinger med Decléor er eksempelvis inddelt i syv forskellige kategorier, der alle henvender sig til en specifik hudtype eller aldersgruppe. Nogle behandlinger har fokus på et hurtigt og synligt resultat, mens andre anvendes for en længerevarende, blivende effekt. Uanset hvad du skulle ønske, vil vi kunne vejlede dig til det bedste resultat. Læs mere om vores produkter her.

Behandlinger og priser

Læs mere om vores ansigtsbehandlinger nedenfor eller book online her

ELEMIS SUPERFOOD PRO RADIANCE FACIAL 60 MIN 795,-

Giver fornyet glød til træt, stresset og tør hud.

Giv stresset og trist hud et reelt vitaminboost fyldt med superfoods, mineraler og vitaminer. En specialdesignet massageteknik, der øger mikrocirkulationen kombineret med yderst effektive ingredienser som er klinisk bevist til at gøre huden glat, fast og med en frisk glød. Behandlingen forstærkes af en luksuriøs hånd- og armmassage, samt en afslappende hovedbundsmassage.

PRIORI FACIAL LED LIGHT THERAPY 60 MIN. 795 KR.

Styrken i PRIOR’s professionelle behandlinger, er kemiske peelinger med frugtsyre til forskellige hudtilstande. Særlig effektiv mod akne, rødme, overpigmentering, ar og anti-ageing.

Behandlingen starter med en afstressende nakke & hovedbundsmassage derefter afrenses huden. dernæst følger en peeling med en Enzyme peeling mask el. frugtsyre pensling. Herefter kommer en hydrofill mask ~ Unveid LED mask. Behandlingen sluttes af med hånd & arm massage og afsluttende produkter.

ELEMIS PRO-COLLAGEN ANTIAGE FACIAL 60 MIN 795,-

Oplev noget det bedste indenfor videnskabelig hudpleje.

En effektiv behandling tilpasset efter netop din hudtype som garanterer synlige resultater. I behandlingen indgår hudanalyse, rensning, peeling, behandlende maske, en særligt udformet massageteknik for ansigt og decolleté samt hovedbundsmassage. Rensning af porer efter ønske.

Elemis produkter og teknikker kombinerer avanceret videnskab og naturlige ingredienser for at give dig et resultat som både kan ses og mærkes.

DECLÉOR - DOUBLE CLEANSING M/DYDERENS & CLARIFYING CLAY MASK 45 min 550,-

Til dig der ønsker en kortere behandling og der ligger vægt på et rent og frisk ansigt.

Behandlingen indeholder:

Hudanalyse – Afrens – deep cleansing/peeling – varme oshibori – dybderens – cleansing mask – hovedbunds massage -varme oshibori – afsluttende produkter

NIMUE - THERMAL DETOX PEEL 30 min 455,-

NOVEMBER TILBUD: FÅ PRODUKTGAVE MED VÆRDI KR.399,- – LÆS MERE

Denne behandling bliver en ‘must have’ dagene inden man skal til et stort arrangemant som f.eks et bryllup, galla og klart efter en storby ferie.

Så gør dig selv den tjeneste og prøv den.

Kort fortalt er NIMUE grundlagt i 1994 af en sydafrikansk plastikkirurg og er baseret på en effektiv kombination, koncentration og styrke af AHA.

Giv din hud et professionelt hudplejeboost med NIMUE´s nye Thermal Detox Peel, som er en kulbaseret og multifunktionel peeling, der giver øjeblikkelig fugt, fylde, fornyelse og glød.

Hovedingrediensen som er aktivt kul, kommer fra japansk Ubame-eg. Kulet renser, fjerner urenheder så som forureningspartikler, tungmetaller på hudoverfladen og nede i porene, samt en termo-sonsorisk mekanisme, som skaber en varmende fornemmelse, der booster blodcirkulation og iltningen til cellerne.

Behandllingens fordele:

Dybderens

Detox

Iltning

Eksfoliering

OBS Behandlingen kan ikke udføres ved eksem, diabetes type 1, botox eller fillers lavet indenfor 4 uger.

DECLÉOR - VITAMIN GLOW FACIAL 60 min 695,-

Vores klassiske signatur ansigtsbehandling, der er fyldt med vitaminer og antioksidanter. Blund i en varm maske, der består af forskellige naturlige og plejende ingredienser og giver næring, fugt og glød.

Behandlingen indeholder: Rygmassage ~ aroma cleanse ~ sensation peeling ~ aromapressur ~ aromadrænage ~ aromaplasti maske ~ håndmassage ~ oshibori rituals ~ afsluttende produkter & eventuelt Foundation fra bareMinerals.

PRIORI - THE POWER PACKED LUNCH PEEL 30 min 495,-

Forbered dig på at blive imponeret over denne dybdevirkende peeling, der øjeblikket øger hudens fugtniveau. Huden ser blødere, fastere og yngre ud med fornyet glans på bare 30 minutter.

Behandlingen starter med afrensning og herefter får du en 30%-peeling lagt på huden i 3 minutter. Herefter tages peelingen af og du får beroligende serum og creme på. Huden kan være let rødlig lige bagefter og man må ikke opholde sig i solen i dagene efter.

Ved kurforløb skal du komme én gang om ugen i 6 uger og herefter holde pause. Kurforløb anbefales især ved pigmentforandringer, solskader, acne og generel tør hud.

Hvis du ikke anvender produkter med frugtsyrer.

DECLÉOR - VITAMIN GLOW FACIAL 90 min 950,-

Forbered dig på at blive imponeret over denne dybdevirkende peeling, der øjeblikket øger hudens fugtniveau. Huden ser blødere, fastere og yngre ud med fornyet glans på bare 30 minutter.

Behandlingen starter med afrensning og herefter får du en 30%-peeling lagt på huden i 3 minutter. Herefter tages peelingen af og du får beroligende serum og creme på. Huden kan være let rødlig lige bagefter og man må ikke opholde sig i solen i dagene efter.

Ved kurforløb skal du komme én gang om ugen i 6 uger og herefter holde pause. Kurforløb anbefales især ved pigmentforandringer, solskader, acne og generel tør hud.

Hvis du ikke anvender produkter med frugtsyrer.

PRIORI - THE POWER PRESCREPTION FACIAL PEEL 60 min. 695,-

En fugtgivende peelingbehandling, som giver resultater udover det sædvanlige. Denne intensive ansigtsbehandling giver umiddelbare og synlige hudbalancerende effekter, målrettet mod dehydreret hud, ujævn hudtone og kombineret hud. Dette er den ultimative løsning for synligt glattere hud.

DECLÉOR - PERFECT CLEANSING FACIAL M/DYBDERENS 75 min. 850,-

Til dig der har urenheder og ønsker en opfriskende behandling.

Behandlingen indeholder: Rygmassage ~ aroma cleanse ~ sensation peeling ~ oshibori rituals ~ dybderens  ~ aromapressur ~aromadrænage ~ special maske ~ håndmassage ~ oshibori rituals ~ afsluttes produkter & evt. foundation fra bareMinerals.

PRIORI - LUXURY SKIN HEALTH FACIAL 75 min. 795,-

En behandling med ‘wow-factor’! Denne multifunktionelle ansigtsbehandling giver synlige resultater – huden bliver mere klar med forbedret elasticitet, tekstur og tone.

Denne luksuriøse behandling giver antiage-fordele og reducerer synligt fine linjer samtidig med, at give en klar hudtone. Slap af og fortab dig i et væld af massage og unikke, innovative hudplejefordele, der vil efterlade din hud mere strålende, udhvilet og ungdommelig

DECLÉOR - ADVANCED ANTIAGE FACIALS 60 MIN. 795,-

Vi tilbyder 3 forskellige Decléor antiage masker. Behandlingerne er velduftende og indeholder specifikke massager, der tilpasses efter din huds alder og behov.
Du er velkommen til at notere i din booking, hvilken en du ønsker, men ellers sørger vi for, at du får den der passer dig.

AROMA LISSE +30 med Mandarin æterisk olie
Til dig der ønsker en behandling, når de første linjer viser sig og der giver glød til din hud.

LIFT YOGA +40 med Iris Lavendula æterisk olie
Til dig der ønsker en behandling, når de første linjer er kommet til syne. I behandlingen indgår der en effektiv LIFT YOGA massage samt en unik varmegivende og afkølende gipsmaske. Behandlingen giver huden spændstighed og glød.

FACIAL PILATES +50 med Magnolia æterisk olie
Til dig der ønsker en plejende ansigtsbehandling, der giver en ungdommelig glød til en moden hud. I behandlingen indgår der pilatesmassage, der udføres i en plejende og glødgivende ansigtsmaske.

Behandlingen indeholder: Rygmassage ~ hudanalyse ~ aroma cleanse ~ sensation peeling  ~ aromapressure ~aromadrænage ~  tilpasset special maske ~ håndmassage ~ oshibori rituals ~ afsluttende produkter  & eventuelt Foundation fra bareMinerals.

DECLÉOR - LIFT YOGA MASSAGE 30 MIN. 395,-

En god ansigtsmassage kan gøre underværker og bliver ikke uden grund kaldt for ansigtsløftning uden kniv. Regelmæssig ansigtsmassage modvirker for tidlige rynker, mindsker spændingsfurer fremkaldt af stress og hjælper på længere sigt huden til at bevare sin smidighed og elasticitet og dermed sit ungdommelige udseende.

Ansigtet er den kropsdel, hvor vi spænder allermest, både i forbindelse med ansigtsmimik, men især også når vi er stressede. Derfor er ansigtsmassage en dejlig og effektiv behandling til forebyggelse af ældningstegn.

Fastere hud med naturlig lifting effekt.

Denne behandling er helt fantastisk, hvis du ønsker at sætte dine ansigtsmuskler i fitness. Den skiller sig helt helt udfra den massage vi bruger i vores andre Decléor ansigtsbehandlinger. Vi arbejder i dybden med alle vores 50 ansigtsmuskler, så vi er nede og have godt fat i dybden.

Afrens i Decléors velduftende rense mælk og tonic

Yoga lift massage 20 min

Afrenses med varme oshibori håndklæder

Afsluttende øjencreme og  dagcreme som igen udføres med massage Køb et kurforløb på 3 gange og spar 15%

DECLÉOR - ADVANCED ANTI-AGE FACIALS 90 MIN. 1090,-

Vi tilbyder 3 forskellige Decléor antiage behandlinger. Behandlingerne er velduftende og indeholder specifikke massager, der tilpasses efter din huds alder og behov.
Du er velkommen til at notere i din booking, hvilken en du ønsker, men ellers sørger vi for, at du får den der passer dig.

AROMA LISSE +30 med Mandarin æterisk olie
Til dig der ønsker en behandling, når de første linjer viser sig og der giver glød til din hud.

LIFT YOGA +40 med Iris Lavendula æterisk olie
Til dig der ønsker en behandling, når de første linjer er kommet til syne. I behandlingen indgår der en effektiv LIFT YOGA massage samt en unik varmegivende og afkølende gipsmaske. Behandlingen giver huden spændstighed og glød.

FACIAL PILATES +50 med Magnolia æterisk olie
Til dig der ønsker en plejende ansigtsbehandling, der giver en ungdommelig glød til en moden hud. I behandlingen indgår der pilatesmassage, der udføres i en plejende og glødgivende ansigtsmaske.

Alle behandlingerne indeholder: Peeling af ryggen ~ afslappende rygmassage ~ aroma cleanse ~ Deep cleanser ~sensation peeling ~ oshibori ritual ~hudanalyse ~dybderens (hvis nødvendigt) ~ aromapressure ~aromadrænage ~ tilpasset massage ~professionel maske ~ massage af arme & hænder ~ oshibori rituals ~ afsluttende produkter evt Foundation fra bareMinerals

DECLÉOR - RECHARGE AND GLOW FACIAL 30 min. 450,-

Oplad batterierne og samtidig få ny glød.

Til dig der ønsker en smagsprøve på Decléors aromatiske verden og til dig der ønsker en kortere men effektiv behandling.

Behandlingen indeholder: Aroma cleanse ~ Deep cleanser ~ tilpasset special maske ~ håndmassage ~ oshibori ritual ~ afsluttende produkter

TEENAGE ANSIGTSBEHANDLING 60min. max 19 år. 595,-

En behandling der renser og balancerer huden i dybden.

Behandlingen starter med en effektiv afrens ~ lokal dybderens ~ dybdevirkende serum ~ maske der renser, balancerer & modvirker urenheder. Afsluttes eventuelt med Foundation fra BareMinerals.

Kvalitetsprodukter giver de bedste resultater

Vi har nøje udvalgt vores produkter i forhold til dokumenterede resultater og kvalitet. Vores aromatiske behandlinger med Decléor er eksempelvis inddelt i syv forskellige kategorier, der alle henvender sig til en specifik hudtype eller aldersgruppe. Nogle behandlinger har fokus på et hurtigt og synligt resultat, mens andre anvendes for en længerevarende, blivende effekt. Uanset hvad du skulle ønske, vil vi kunne vejlede dig til det bedste resultat. Læs mere om vores produkter her.

Ansigtsbehandlinger i Rungsted nær Hørsholm

At forkæle sig selv med en professionel ansigtsbehandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi.  

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv.

Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn og bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Hos Art by Cat er vi specialister i ansigtsbehandlinger, og alle vores ansatte udfører behandlingerne.

Ansigtsbehandlinger i Rungsted nær Hørsholm

At forkæle sig selv med en professionel ansigtsbehandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi.  

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv.

Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn og bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Hos Art by Cat er vi specialister i ansigtsbehandlinger, og alle vores ansatte udfører behandlingerne.

Kompetent og personlig rådgivning

Vores ansigtsbehandlinger henvender sig til alle kundetyper. Vi har fokus på, at vores kunder får lige præcis den behandling, der passer bedst til dem. Med vores mange års erfaring er vi rigtig gode til at rådgive om behandlinger og produkter, både med tanke på din hudtype, dine behov og dit ønskede resultat. Det er dog ikke altid nok at få udført en professionel ansigtsbehandling i ny og næ. Vi ved, at den daglige pleje er den vigtigste, og har man de rette produkter til den rette hudtype, vil man opnå de bedste resultater. Vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter til hjemmebrug

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra Apot.care, BareMinerals, M2 Beauté, Decleor, CND og Elemis.

På shoppen finder du over 600 produkter

Få vejledning online og hurtig levering!

Betal med kort eller MobilePay.