Ansigtsbehandlinger hos Art by Cat

At forkæle sig selv med en professionel ansigtsbehandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi. Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn og bevare et smukt og sundt udseende i mange år. Hos Art by Cat er vi specialister i ansigtsbehandlinger, og alle vores ansatte udfører behandlingerne.

Kompetent og personlig rådgivning

Vores ansigtsbehandlinger henvender sig til alle kundetyper. Vi har fokus på, at vores kunder får lige præcis den behandling, der passer bedst til dem. Med vores mange års erfaring er vi rigtig gode til at rådgive om behandlinger og produkter, både med tanke på din hudtype, dine behov og dit ønskede resultat. Det er dog ikke altid nok at få udført en professionel ansigtsbehandling i ny og næ. Vi ved, at den daglige pleje er den vigtigste, og har man de rette produkter til den rette hudtype, vil man opnå de bedste resultater. Vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter til hjemmebrug.

Kvalitetsprodukter giver de bedste resultater

Vi har nøje udvalgt vores produkter i forhold til dokumenterede resultater og kvalitet. Vores aromatiske behandlinger med Decléor er eksempelvis inddelt i syv forskellige kategorier, der alle henvender sig til en specifik hudtype eller aldersgruppe. Nogle behandlinger har fokus på et hurtigt og synligt resultat, mens andre anvendes for en længerevarende, blivende effekt. Uanset hvad du skulle ønske, vil vi kunne vejlede dig til det bedste resultat.

MÅNEDS TILBUD

Månedens Behandling er et tilbud hvor du får mulighed for at købe en bestemt behandling til en helt speciel pris.

Tilbuddet er kun gældende i den pågældende måned, og der kan ikke udstedes gavekort til behandlingen.

 

Luksus forkælelse

 

Wellness er også en måde, hvorpå du kan booste din livsglæde og din energi, samtidig med at du oplever den fysiske velvære i behandlingerne.

Har man en for travl hverdag, sætter det sig nogle gange som fysisk ubehag – f.eks. hovedpine, ondt i maven eller uro.

Wellness hos os, er med til at afbalancere dig, så både din krop og dit sind kommer i balance igen.

Vores ansigtsbehandlinger.

 

At forkæle sig selv med en ansigtsbehandling, er velvære, men er også at afslappe muskler, gøre huden velplejet, mindske rynker og tilføre huden og ansigtsmuskulaturen fornyet energi. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn, modvirke hudproblemer og bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv. Her er det vigtigt at bruge gode og naturlige produkter, og at forkæle sig selv med en grundig og professionel ansigtsbehandling, hvor huden bliver renset i dybden, hvor du får den rette rådgivning omkring pleje af din hud, betyder også meget. Man vil kunne se og mærke den positive forskel på sin hud, både på kortere og længere sigt.

Det er ikke nok at forkæle sig selv med professionelle ansigtsbehandlinger, produkterne til hjemmebrug er faktisk endnu vigtigere, da det er den daglige pleje, der er den mest vigtige. Har du de rette produkter til den rette hudtype, vil du opnå de bedste resultater, efter de professionelle behandlinger du får hos os. Og vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter.

NIMUE

ELIZABETH ARDEN PRO

Elizabeth Arden PROs professionelle ansigtsbehandlinger er udviklet for at ‘kick starte’ resultaterne af produkterne til hjemmebrug, forstærke effekten og give hurtigere resultater. Hensigten med disse effektive behandlinger er todelt: At hjælpe huden til at virke umiddelbart yngre samtidig med at de totale effekter på forbedres.

Elizabeth Arden PRO tilbyder et udvalg af professionelle ansigtsbehandlinger, inklusiv korte ‘lunch-behandlinger’, der giver umiddelbar effekt i form af hurtige, synlige resultater uden bivirkninger. Behandlingsprogrammet tilpasses dit behov, baseret på det ønskede resultat.

DECLÉOR

Aromatiske behandlinger der giver optimale effekter og velvære for krop og sjæl.

Decléors filosofi er brug af 100% plantearomatiske special-produkter,der giver meget aktive og dybdevirkende effekter. Samtidig kan du nyde den afslappende og velduftende atmosfære, der kendetegner aromaterapien.
Inden for hver behandlingstype anvendes dybdevirkende plantearomatiske produkter tilpasset forskellige hudtyper

Hydra Floral – til alle hudtyper
Mate & Pure – til kombinationshud, fedtet og uren hud
Skin Cocoon– til en tør hudtype
Harmoni – til sensitiv og/eller irriteret hud samt couperose
Aroma Lisse – 30+ forebyggende anti-age
Prolagene lift– 40+ udglattende og forebyggende
Excellence – 50+ til moden hud/ anti-age

Vipper og bryn

Trænger du til at blive frisket op, er farvning af bryn og vipper en hurtig og enkel løsning, der giver et øjeblikkeligt resultat. Behandlingen giver dig et friskere og smukkere udseende, som du har glæde af i flere uger. Vi har vi stor erfaring med til retning og farvning af bryn samt en smuk og naturlig farvning af vipper.

Slip tankerne under en afstressende hovedbundsmassage, mens farven virker

Hårfjerning med voks

Vi bruger voks fra Cirépil, som er en voks af højeste kvalitet, som blev udviklet første gang, allerede i 1936.

Voksen er ikke tilsat parfume og farvestoffer, eller andre skadelige ingredienser. Voksen kan derfor behandle selv meget sensitiv hud og plejer og fugter huden samtidigt med at behandlingen udføres.

Før- og efter behandlings produkter er naturlige, og meget plejende, så de reparerer og fugter huden, trækker porerne sammen, modvirker rødmen og strammer huden op.

Huden føles skøn efter behandlingen.

På sigt vil hårvæksten mindskes, da hårene bliver finere og blødere, og da man gentagne gange destruerer strukturen i hårdannelsen, vil det på sigt reducere din hårproduktion betydeligt.

Vi vil gerne sikre os, at din voksbehandling er så behagelig og effektiv som muligt, så hermed lidt råd, for det mest optimale resultat: Hårene skal være mindst 2-3 mm og så er det en rigtig god idé at bruge en god bodyscrub/peeling før behandlingen, enten på dagen for din behandling eller dagen før. Dette løsner også evt. indgroede hår, så flest mulige hår følger med.

Fødder - Shellac lakering

 

 

Giv dine fødder en velfortjent pause.

Fødderne belaster vi allermest. Så det at have velplejede fødder er virkelig velvære – og er en meget undervurdered behandling.

Tit og ofte når vi skal forkæle os selv med wellness, er det fødder eller hænder der kommer til sidst.

Og i virkeligheden betyder det rigtig meget for os, hvordan hænder og fødder ser ud.

Hænder - Shellac lakering

Hænderne bruger vi hele tiden. Så det at have velplejede hænder er virkelig velvære – og er en meget undervurderet behandling.

Det er dejligt at have smukke hænder, da vores hænder ofte er det første der møder verden…

Shellac negle fra CND er nytænkende og banebrydende – det er en kombination af det nemme fra neglelak og det holdbare fra gelé.CND Shellac lægges på som neglelak, og giver dig glansen og holdbarheden som gelé. Shellac holder i min. 14 dage med flot glans og uden mærker, ridser og afskalning – modsat det du er vant til fra neglelak. CND Shellac er 100% tør når du forlader klinikken, og kan laves som både fransk og fuld farve lakering. Shellac kan bruges på både naturnegle og kunstig, selvfølgelig både på hænder o0g fødder.

cnd_lak

Shellac indeholder IKKE formaldehyd.

Med CND Shellac får du:
*En lakering som er 100% tør, når du forlader klinikken
*Mange farver
*Super flot glans
*Hurtig påføring og aftagning
*Allergi venligt produkt
*En holdbarhed på ca. 14 dage

“Shellac negle skal prøves :o)”

Med CND Shellac negle undgår du:
*Neglelakkens tærrertid
*Ridser i overfladen
*Mærker efter tøj mm.
*Slidte spidser

 

Manden

På klinikken oplever vi heldigvis at flere og flere mænd kommer forbi og sørger for at deres hud får den pleje, som den bør.

Mænd har helt bestemt også behov for at rense huden, bruge serum og cremer. Faktisk er de øverste lag hud hos mænd omkring 25 procent tykkere end hos kvinder, og derfor skal der være forskel på hvilken behandling og dermed hvilke produkter kvinder og mænd bruger.

Desuden har mænds hud har flere hår og højere talproduktions end kvinders, og dette kan være en af årsagerne til at mænd ofte har flere hudorme og bumser, da deres hud er mere fedtet end kvinders.

Dette kan vi på klinikken hjælpe med. Sammen finder vi de helt rigtige produkter til netop din hud.

Kropsbehandlinger - massage

 

Wellness massage – når du vil forkæle dig selv

Har du brug for at slappe af og få en lækker massage, så er du kommet til den rette klinik.​

Vores klinik sætter rammerne for en god dag, hvis du virkelig vil forkæle dig selv. Her kan du stresse af med en lækker massage i behagelige og rolige omgivelser.

Wellness massage er en klassisk afslappende massageform, der har effekt på både krop og sind.

Dine ømme muskler afspændes langsomt og cirkulationen forbedres, mens du afstresses mentalt.

En skøn massage med fokus på wellness er velvære og sundhed. Vores populære massage giver dig overskud og ny energi i hverdagen.

Rygbehandlinger

Single eyelash extension

Slut med mascara & vippebukker! 

Catharina og Cecilie er uddannet hos Lash Bar Copenhagen. Vi udfører Eyelash Extensions med det internationale mærke BLINK.

BEMÆRK: Dine nye påsatte Extensions må ikke udsættes for vand, damp, træning & sauna de første 24 timer, da limen skal gennemhærde. Det frarådes at bruge olieholdig makeup fjerner, da det opløser limen.

Makeup

Står du og mangler ny inspiration til din makeup og dit hår? Om det er hverdag eller fest, så kan vi hjælpe dig.

Tillægs forkælelse behandlinger

 

Her finder du priser på tillægsbehandlinger, hvis du ønsker lidt ekstra luksus til din behandling.

Ansigtsbehandlinger hos Art by Cat

At forkæle sig selv med en professionel ansigtsbehandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi. Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn og bevare et smukt og sundt udseende i mange år. Hos Art by Cat er vi specialister i ansigtsbehandlinger, og alle vores ansatte udfører behandlingerne.

Kompetent og personlig rådgivning

Vores ansigtsbehandlinger henvender sig til alle kundetyper. Vi har fokus på, at vores kunder får lige præcis den behandling, der passer bedst til dem. Med vores mange års erfaring er vi rigtig gode til at rådgive om behandlinger og produkter, både med tanke på din hudtype, dine behov og dit ønskede resultat. Det er dog ikke altid nok at få udført en professionel ansigtsbehandling i ny og næ. Vi ved, at den daglige pleje er den vigtigste, og har man de rette produkter til den rette hudtype, vil man opnå de bedste resultater. Vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter til hjemmebrug.

Kvalitetsprodukter giver de bedste resultater

Vi har nøje udvalgt vores produkter i forhold til dokumenterede resultater og kvalitet. Vores aromatiske behandlinger med Decléor er eksempelvis inddelt i syv forskellige kategorier, der alle henvender sig til en specifik hudtype eller aldersgruppe. Nogle behandlinger har fokus på et hurtigt og synligt resultat, mens andre anvendes for en længerevarende, blivende effekt. Uanset hvad du skulle ønske, vil vi kunne vejlede dig til det bedste resultat.

ULTIMATIV LUKSUS FORKÆLELSE 180 min 1995,-
Bestil en tid online Læs mere

Forkælelse fra top til tå.

Du starter denne afslappende behandling med 60 min. skøn fodbehandling.

 Fodbad, peeling, fjernelse af hård hud, filing og polering af negle og massage i fodcreme.

Derefter 30 min. håndkur med varme omslag, peeling, filing og polering af negle, og massage i blødgørende og plejende håndcreme.

Derefter 30 min. massage med fokus på bagsiden.

Til slut forkæles du med en klassisk velvære ansigtsbehandling i 60 min.

Du vil føle dig let i hele kroppen, og som ny fra top til tå.

NIMUE - THERMAL DETOX PEEL 30 min 455,-
Bestil en tid online Læs mere

Denne behandling bliver en ‘must have’ dagene inden man skal til et stort arrangemant som f.eks et bryllup, galla og klart efter en storby ferie.

Så gør dig selv den tjeneste og prøv den.

Kort fortalt er NIMUE grundlagt i 1994 af en sydafrikansk plastikkirurg og er baseret på en effektiv kombination, koncentration og styrke af AHA.

Giv din hud et professionelt hudplejeboost med NIMUE´s nye Thermal Detox Peel, som er en kulbaseret og multifunktionel peeling, der giver øjeblikkelig fugt, fylde, fornyelse og glød.

Hovedingrediensen som er aktivt kul, kommer fra japansk Ubame-eg. Kulet renser, fjerner urenheder så som forureningspartikler, tungmetaller på hudoverfladen og nede i porene, samt en termo-sonsorisk mekanisme, som skaber en varmende fornemmelse, der booster blodcirkulation og iltningen til cellerne.

Behandllingens fordele:

 Dybderens
Detox
Iltning
Eksfoliering

OBS Behandlingen kan ikke udføres ved eksem, diabetes type 1, botox eller fillers lavet indenfor 4 uger.

DECLÉOR - VITAMIN GLOW FACIAL 60 min 695,-
Bestil en tid online Læs mere

Vores klassiske signatur ansigtsbehandling, der er fyldt med vitaminer og antioksidanter. Blund i en varm maske, der består af forskellige naturlige og plejende ingredienser og giver næring, fugt og glød.

Behandlingen indeholder: Rygmassage ~ aroma cleanse ~ sensation peeling ~ aromapressur ~ aromadrænage ~ aromaplasti maske ~ håndmassage ~ oshibori rituals ~ afsluttende produkter & eventuelt Foundation fra bareMinerals.

PRIORI - THE POWER PACKED LUNCH PEEL 30 min 495,-
Bestil en tid online Læs mere

Forbered dig på at blive imponeret over denne dybdevirkende peeling, der øjeblikket øger hudens fugtniveau. Huden ser blødere, fastere og yngre ud med fornyet glans på bare 30 minutter.

Behandlingen starter med afrensning og herefter får du en 30%-peeling lagt på huden i 3 minutter. Herefter tages peelingen af og du får beroligende serum og creme på. Huden kan være let rødlig lige bagefter og man må ikke opholde sig i solen i dagene efter.

Ved kurforløb skal du komme én gang om ugen i 6 uger og herefter holde pause. Kurforløb anbefales især ved pigmentforandringer, solskader, acne og generel tør hud.

Hvis du ikke anvender produkter med frugtsyrer.

DECLÉOR - VITAMIN GLOW FACIAL 90 min 950,-
Bestil en tid online Læs mere

Vores klassiske signatur ansigtsbehandling, der er fyldt med vitaminer og antioksidanter. Blund i en varm maske, der består af forskellige naturlige og plejende ingredienser og giver næring, fugt og glød.

Til dig der ønsker den ultimative selvforkælende oplevelse.

Behandlingen indeholder: Peeling af ryggen ~ rygmassage ~ aroma cleanse ~ Deep cleanser ~sensation peeling ~ oshibori rituals ~ dybderens (hvis nødvendigt) ~ aromapressur ~ aromadrænage ~ aromamassage ~ aromaplastie maske ~ massage af arme & hænder  ~ oshibori rituals ~ afsluttende produkter & eventuelt Foundation fra bareMinerals.

PRIORI - THE POWER PRESCREPTION FACIAL PEEL 60 min 695,-
Bestil en tid online Læs mere

En fugtgivende peelingbehandling, som giver resultater udover det sædvanlige. Denne intensive ansigtsbehandling giver umiddelbare og synlige hudbalancerende effekter, målrettet mod dehydreret hud, ujævn hudtone og kombineret hud. Dette er den ultimative løsning for synligt glattere hud.

DECLÉOR - PERFECT CLEANSING FACIAL M/DYBDERENS 75 min 850,-
Bestil en tid online Læs mere

Til dig der har urenheder og ønsker en opfriskende behandling.

Behandlingen indeholder: Rygmassage ~ aroma cleanse ~ sensation peeling ~ oshibori rituals ~ dybderens  ~ aromapressur ~aromadrænage ~ special maske ~ håndmassage ~ oshibori rituals ~ afsluttes produkter & evt. foundation fra bareMinerals. 

PRIORI - LUXURY SKIN HEALTH FACIAL 75 min 795,-
Bestil en tid online Læs mere

En behandling med ‘wow-factor’! Denne multifunktionelle ansigtsbehandling giver synlige resultater – huden bliver mere klar med forbedret elasticitet, tekstur og tone.

Denne luksuriøse behandling giver antiage-fordele og reducerer synligt fine linjer samtidig med, at give en klar hudtone. Slap af og fortab dig i et væld af massage og unikke, innovative hudplejefordele, der vil efterlade din hud mere strålende, udhvilet og ungdommelig.

DECLÉOR - ADVANCED ANTIAGE FACIALS 60 MIN 795,-
Bestil en tid online Læs mere

Vi tilbyder 3 forskellige Decléor antiage masker. Behandlingerne er velduftende og indeholder specifikke massager, der tilpasses efter din huds alder og behov.
Du er velkommen til at notere i din booking, hvilken en du ønsker, men ellers sørger vi for, at du får den der passer dig.

AROMA LISSE +30 med Mandarin æterisk olie
Til dig der ønsker en behandling, når de første linjer viser sig og der giver glød til din hud.

LIFT YOGA +40 med Iris Lavendula æterisk olie
Til dig der ønsker en behandling, når de første linjer er kommet til syne. I behandlingen indgår der en effektiv LIFT YOGA massage samt en unik varmegivende og afkølende gipsmaske. Behandlingen giver huden spændstighed og glød.

FACIAL PILATES +50 med Magnolia æterisk olie
Til dig der ønsker en plejende ansigtsbehandling, der giver en ungdommelig glød til en moden hud. I behandlingen indgår der pilatesmassage, der udføres i en plejende og glødgivende ansigtsmaske.

Behandlingen indeholder: Rygmassage ~ hudanalyse ~ aroma cleanse ~ sensation peeling  ~ aromapressure ~aromadrænage ~  tilpasset special maske ~ håndmassage ~ oshibori rituals ~ afsluttende produkter  & eventuelt Foundation fra bareMinerals.

DECLÉOR - LIFT YOGA MASSAGE 30 MIN 395,-
Bestil en tid online Læs mere

En god ansigtsmassage kan gøre underværker og bliver ikke uden grund kaldt for ansigtsløftning uden kniv. Regelmæssig ansigtsmassage modvirker for tidlige rynker, mindsker spændingsfurer fremkaldt af stress og hjælper på længere sigt huden til at bevare sin smidighed og elasticitet og dermed sit ungdommelige udseende.

Ansigtet er den kropsdel, hvor vi spænder allermest, både i forbindelse med ansigtsmimik, men især også når vi er stressede. Derfor er ansigtsmassage en dejlig og effektiv behandling til forebyggelse af ældningstegn.

Fastere hud med naturlig lifting effekt.

Denne behandling er helt fantastisk, hvis du ønsker at sætte dine ansigtsmuskler i fitness. Den skiller sig helt helt udfra den massage vi bruger i vores andre Decléor ansigtsbehandlinger. Vi arbejder i dybden med alle vores 50 ansigtsmuskler, så vi er nede og have godt fat i dybden. 

Afrens i Decléors velduftende rense mælk og tonic
Yoga lift massage 20 min 
Afrenses med varme oshibori håndklæder
Afsluttende øjencreme og  dagcreme som igen udføres med massage

Køb et kurforløb på 3 gange og spar 15% 

DECLÉOR - ADVANCED ANTI-AGE FACIALS 90 MIN 1090,-
Bestil en tid online Læs mere

Vi tilbyder 3 forskellige Decléor antiage behandlinger. Behandlingerne er velduftende og indeholder specifikke massager, der tilpasses efter din huds alder og behov.
Du er velkommen til at notere i din booking, hvilken en du ønsker, men ellers sørger vi for, at du får den der passer dig.

AROMA LISSE +30 med Mandarin æterisk olie
Til dig der ønsker en behandling, når de første linjer viser sig og der giver glød til din hud.

LIFT YOGA +40 med Iris Lavendula æterisk olie
Til dig der ønsker en behandling, når de første linjer er kommet til syne. I behandlingen indgår der en effektiv LIFT YOGA massage samt en unik varmegivende og afkølende gipsmaske. Behandlingen giver huden spændstighed og glød.

FACIAL PILATES +50 med Magnolia æterisk olie
Til dig der ønsker en plejende ansigtsbehandling, der giver en ungdommelig glød til en moden hud. I behandlingen indgår der pilatesmassage, der udføres i en plejende og glødgivende ansigtsmaske.

Alle behandlingerne indeholder: Peeling af ryggen ~ afslappende rygmassage ~ aroma cleanse ~ Deep cleanser ~sensation peeling ~ oshibori ritual ~hudanalyse ~dybderens (hvis nødvendigt) ~ aromapressure ~aromadrænage ~ tilpasset massage ~professionel maske ~ massage af arme & hænder ~ oshibori rituals ~ afsluttende produkter evt Foundation fra bareMinerals

DECLÉOR - RECHARGE AND GLOW FACIAL 30 min 395,-
Bestil en tid online Læs mere

Oplad batterierne og samtidig få ny glød.

Til dig der ønsker en smagsprøve på Decléors aromatiske verden og til dig der ønsker en kortere men effektiv behandling.

Behandlingen indeholder: Aroma cleanse ~ Deep cleanser ~ tilpasset special maske ~ håndmassage ~ oshibori ritual ~ afsluttende produkter

TEENAGE ANSIGTSBEHANDLING 60min max 19 år 595,-
Bestil en tid online Læs mere

En behandling der renser og balancerer huden i dybden.

Behandlingen starter med en effektiv afrens ~ lokal dybderens ~ dybdevirkende serum ~ maske der renser, balancerer & modvirker urenheder. Afsluttes eventuelt med Foundation fra BareMinerals.

Eye Lash lift med ELLEBANA 399,-
Bestil en tid online Læs mere

Få smukke naturligt buet vipper, som holder i 6-8 uger. 

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca 10 min. hvorefter den neutraliseres, evt. farves de øvre vipper, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel og der gives en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for sundeste behandling.

Lash Lift kan bestilles med eller uden farve af de øvre vipper.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Allergi: Kan du ikke tåle permlotion / vippefarve anbefales denne behandling ikke. Er du i tvivl, kan du booke en allergistest forud for behandlingen på catharina@artbycat.dk. Det tager ca. 15 min, og du skal derefter afvente 24 timer for evt. mild reaktion.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Retning af bryn 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Vi retter både med voks og pincet.

Når du booker behandlingen som en tillægsbehandling, er prisen 125,-

Farve af bryn el. Vipper 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Når du booker behandlingen som en tillægsbehandling, er prisen 125,-

Farve & retning af bryn 250,-
Bestil en tid online Læs mere

Når du booker behandlingen som en tillægsbehandlingen, er prisen 200,-

Farve af vipper & bryn inkl ret 350,-
Bestil en tid online Læs mere

Når du booker behandlingen som en tillægsbehandling, er prisen 300,-

Kun Vrist + tæer 100,-
Bestil en tid online
Braziliansk/Tanga 500,-
Bestil en tid online Læs mere

Denne behandling er til kvinder som skal have det gjort første gang her på klinikken eller hvis der er gået mere end 5 uger siden sidste behandling.

Næsehår 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Det er svært at tro på, men det gør ikke ondt og det holder ca. 2 mdr.

Når du booker behandlingen som tillægsbehandling, er prisen 100,-

Braziliansk INDEN for 5 uger ( Denne pris er gældende fra 1. april ) 400,-
Bestil en tid online Læs mere

Denne behandlingen er til kvinden som får behandlingen hver 4-5 uge her i klinikken.

Overlæbe eller hagen 125,-
Bestil en tid online Læs mere

Når du booker behandlingen som tillægsbehandling, er prisen 100,-

Underben eller lår 295,-
Bestil en tid online
Overlæbe samt hage 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Når du booker behandlingen sim tillægsbehandling, er prisen 125,-

Hele ben 450,-
Bestil en tid online
Ansigt 250,-
Bestil en tid online Læs mere

Denne behandling er ikke inkl. bryn

Under ben eller lår + Bikinikant 465,-
Bestil en tid online
Hele ben + bikinikant 595,-
Bestil en tid online
Armhuler 175,-
Bestil en tid online
Braziliansk + underben eller lår INDEN for 5 uger 570,-
Bestil en tid online
Bikinikant 250,-
Bestil en tid online
Braziliansk + Helt ben INDEN for 5 uger 700,-
Bestil en tid online
Aftagning af Shellac som IKKE er lavet af ved os i forbi. med ny lakering. 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Denne behandling kan først bookes online når, shellac lakeringen er valgt.

Pedicure 450,-
Bestil en tid online Læs mere

45 minutters forkælelse af fødderne.

Du starter ud med et urtefodbad, som blødgører.

Derefter bliver neglene klippet, slibet og rettet til og hård hud fjernes. Du får nu en let massage af fødder som afsluttes med at fødderne indsmøres i helende fodcreme, du vil efter denne behandling opnå samt sunde og smukke fødder.

Den ønskede lakering kan bookes når der trykkes søg i online booking.

Shellac fransk lakering kr.180,- (Laves kun af Cecilile og Catharina )
Shellac hel farve lakering kr.150,-
Alm lakering kr.100,-. ( Laves af Rita og Cecilie )

Aftagning af Shellac i forb. med ny shellac lakering 80,-
Bestil en tid online Læs mere

Denne behandling kan først bookes online når, shellac lakeringen er valgt.

SPA Pedicure m/plejende fodmaske 650,-
Bestil en tid online Læs mere

75 minutters rendyrket forkælelse af fødderne.

Du starter ud med en fodpeeling som fjerner døde hudceller, renser. Dette bliver efterfulgt af et urtefodbad, som renser og blødgører.

Derefter bliver neglene klippet, slibet og rettet til og hård hud fjernes. Du får nu massage af underben og fødder som afsluttes med en blødgørende fodmaske, dernæst varme omslag, og fødderne indsmøres i helende fodcreme, du vil efter denne behandling opnå lette ben, samt sunde og smukke fødder.

Den ønskede lakering kan bookes når der trykkes søg i online booking.

Shellac fransk lakering kr.180,- ( Laves af Cecilie og Catharina )
Shellac hel farve lakering kr.150,-
Alm lakering kr.100,-. ( Laves kun af Rita og Cecilie )

 

Aftagning af Shellac på tæerne UDEN ny shellac lakering. 299,-
Bestil en tid online Læs mere

Inklusiv mini pedicure (Negle filet i ønsket pasform, ordene neglebånd samt negle pleje og keratin behandling)

Ønsker alm lakering sammen med min pedicure 100,-
Bestil en tid online Læs mere

Kan først bookes online, når du har valgt hvilken pedicure du ønsker.

Shellac hel farve lakering på tæerne 375,-
Bestil en tid online Læs mere

Inklusiv mini pedicure. (Negle filet i ønsket pasform, ordene neglebånd samt negle pleje.)

Husk at booke aftagning, hvis du har noget på.

Der kan købes klippekort, som også gælder til hænder. Køb 4 klip og spar 100,-

Ønsker shellac hel farve sammen med min pedicure 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Kan først bookes online, når du har valgt hvilken pedicure du ønsker.

Shellac fransk lakering på tæerne 399,-
Bestil en tid online Læs mere

Inklusiv mini pedicure. (Negle filet i ønsket pasform, ordene neglebånd samt negle pleje.)

Husk at booke aftagning, hvis du har noget på. 

Der kan købes klippekort, som også gælder til hænder. Køb 4 klip og spar kr.100,-

Ønsker Fransk shellac lakering sammen med min pedicure 180,-
Bestil en tid online Læs mere

Kan først bookes online, når du har valgt hvilken pedicure du ønsker.

Heel treatment 399,-
Bestil en tid online Læs mere

Denne fantastiske behandling efterlader dine fødder baby-bløde. Behandling udføres med mælkesyre & lakridssyre.

I forbindelse med en af vores pedicure behandlinger eller Shellac på fødderne er prisen 199,-

Aftagning af Shellac i forb. m/ny shellac lakering 80,-
Bestil en tid online Læs mere

Kan først bookes online, når du har valgt hvilken shellac lakering du ønsker.

Manicure 400,-
Bestil en tid online Læs mere

Varighed 45 min.

Du starter med et skønt håndbad med mælkeolie, som giver bløde og vidunderlige hænder.

Derefter formning og filing af negle, neglene poleres og dejlig håndmassage i mandelolie.

Vi slutter af med en plejende håndcreme.

 

 

 

 

Aftagning af shellac IKKE LAVET VED OS ( i forbindelse med ny lakering ) 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Kan først bookes online, når du har valgt hvilken shellac lakering du ønsker.

SPA manicure m/plejende & fugtgivende håndmaske 550,-
Bestil en tid online Læs mere

60 min rendyrket forkælelse af dine hænder.

Du starter med aromatisk håndbad med mælkeolie.

 Derefter en skøn og meget blødgørende peeling, klipning og filing af negle.

 Hånd- og underarmsmassage, fugtgivende og nærende håndmaske.

Neglene poleres og masseres i negleolie og til slut gives en fugtgivende håndcreme på.

 

Aftagning af Shellac på hænderne UDEN ny shellac lakering. 299,-
Bestil en tid online Læs mere

Inklusiv mini manicure og let massage (negle filet i ønsket pasform, ordene neglebånd samt negle pleje og keratinbehandling) 

Ønsker alm lakering sammen med min manicure 100,-
Bestil en tid online Læs mere

Kan først bookes online, når du har valgt hvilken manicure du ønsker.

Shellac hel farve lakering 375,-
Bestil en tid online Læs mere

Inklusiv mini manicure og let massage (negle filet i ønsket pasform, ordene neglebånd samt negle pleje) 

Husk at booke aftagning, hvis du har noget på.

Klippekort gælder også til fødder

Ønsker shellac hel farve sammen med min manicure 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Kan først bookes online, når du har valgt hvilken manicure du ønsker.

Shellac fransk lakering 399,-
Bestil en tid online Læs mere

Inklusiv mini manicure og let massage (negle filet i ønsket pasform, ordene neglebånd samt negle pleje) 

Husk at booke aftagning, hvis du har noget på.

Klippekort gælder os til fødderne.

Ønsker fransk shellac lakering sammen med min manicure 180,-
Bestil en tid online Læs mere

Kan først bookes online, når du har valgt hvilken manicure du ønsker.

Lille manicure 250,-
Bestil en tid online Læs mere

Dine neglebånd skubbes på plads og rettes, neglene files i form afsluttes enten med polering eller keratin behandling samt negleolie og håndcreme.

Decléor mand 60 min 695,-
Bestil en tid online Læs mere

En meget afstressende behandling, som virker balancerende på mandens hud.

Afrensning af huden, en effektiv specialpeeling samt dybdrerens, derefter skulder – nakke og ansigtsmassage og en aktiv maske tilpasset hudtype. Masken giver huden ekstra næring, blødhed, og glød samt virker beroligende.

Retning af bryn 125,-
Bestil en tid online
Voks af bryst eller mave 200,-
Bestil en tid online
Voks af næsehår 125,-
Bestil en tid online Læs mere

i forbindelse med anden behandling kr.100,-

Pedicuren til mænd 45 min 450,-
Bestil en tid online
Voks af ryg 300,-
Bestil en tid online
RYGMASSAGE 30 min 395,-
Bestil en tid online Læs mere

En komplet og dybdegående massage på skuldre og ryg.

Velegnet til spændinger i skuldre, lænd og nakke.

KROPSMASSAGE 60 min 695,-
Bestil en tid online Læs mere

En god og dybdegående massage,

der sluttes af med en let ansigtsmassage og hovedbundsmassage.

 

AROMA BLEND 60min 695,-
Bestil en tid online Læs mere

Aroma blend er kropsbehandlinger, som går i dybden. Vi arbejder på lymfen (drænerene) bindevævet (opstrammende), sætter gang i blodcirkulationen samt tilfører huden essentielle fedtsyrer, forbedre hudkvaliteten, blødgør og stimulere kollagen og elastin. Aromaterapi er en meget vigtig grundsten i Aroma blend og behandlingen vil hvergang blive skræddersyet til lige det du har brug for. Vi har 3 forskellige olier som påvirker dit sind på forskellige måder – RELAXATION – ENERGY – HARMONY og vi finder sammen ud af hvad du har brug for, via din duftesans og hvilket resultat der ønskes.

Vi kan vælge at arbejde med en af disse 2 fokus punkter.

REFINE – stimulere og giver blødere hud samt forbedre hudstrukturen

FIRMNESS – fasthed, spændstighed samt forbedre hudstrukturen

For yderligere effekt kan der tilkøbes fuld kropsmaske til kr.200,-

Perfect slim effect – drænerende, let exfolierende, varmende effekt der aktivere cirkulationen

Zesty butter – helende, beroligende, blødgørende, fugtbooster, nærende & strammer huden op.

KROPS MASKE SAMMEN MED AROMA BLEND 200,-
Bestil en tid online Læs mere

Optimere din Aroma blend behandling med en krops maske.

Perfect slim effect – drænerende, let exfolierende, varmende effekt der aktivere cirkulationen

Zesty butter – helende, beroligende, blødgørende, fugtbooster, nærende & strammer huden op.

KROPS PEELING FØR EN KROPSBEHANDLING 200,-
Bestil en tid online Læs mere

For at optage de aktive produkter, er det en fordel at være peelet inden. 

Du kan have gjort det hjemmefra, eller lad os give dig en lækker body peeling.

ELIZABETH ARDEN PRO - RYG PEEL BEHANDLING 30 min 495,-
Bestil en tid online Læs mere

Behandlingen starter med dobbelt afrensning og herefter får du en 30%-peeling lagt på huden i 3 minutter. Herefter tages peelingen af og du får beroligende serum og creme på. Huden kan være let rødlig lige bagefter og man må ikke opholde sig i solen i dagene efter.

Ryggen må ikke være blevet vokset 48 timer før denne behandling.

Afslappende rygbehandling 45min 495,-
Bestil en tid online Læs mere

Behandlingen starter med dobbelt afrensning, derefter peeling og efterfølgende massage. 

RYG BEHANDLING INKL DYBDERENS 45 min 495,-
Bestil en tid online Læs mere

Har du urenheder på ryggen? Det kan være svært, selv at gøre noget ved det…

Få fjernet dine urenheder på ryggen, ved at vælge en afslappende og rensende rygbehandling.

Vi starter med dobbelt afrensning af ryggen, derefter ligges varmekompres, hvorefter du får en peeling for at fjerne de døde hudceller og rense mere i dybden.

Derefter fjernes urenhederne, og der ligges en fugtgivende, beroligende og rensende maske på.

Der renses af igen, og der ligges evt. endnu en maske, alt efter hudens tilstand.

 

 Huden kan være let rødlig lige bagefter og man må ikke opholde sig i solen i dagene efter.

Ryggen må ikke være blevet vokset 48 timer før denne behandling.

NYT SÆT Single Eyelash Exstension. 995,-
Bestil en tid online Læs mere

Et fuldt sæt indebærer, at der bliver på sat extensions på flest mulige vipper. Behandlingen varer 1,5 – 2 timer.

Opfyldning af vipper 60 min 500,-
Bestil en tid online Læs mere

For at beholde de smukke vipper, anbefales en opfyldning ca. hver 2-3 uge.

Den lille opfyldning 30 min (Denne pris er gældende pr.1 april) 350,-
Bestil en tid online Læs mere

Til dig der har brug for en ekstra opfyldning imellem opfyldningerne.

Ekstra opfyldningstid 150,-
Bestil en tid online Læs mere

Har du tabt mange vipper? Så kan du booke lidt ekstra tid sammen med din opfyldning, så du igen kan få fyldt dine vipper helt op.

Eyelash Extension Removal 299,-
Bestil en tid online Læs mere

Gøres nemt & forsigtigt med speciel opløsningsgel. Fjern aldrig dine extensions selv.

Makeup kursus 600,-
Bestil en tid online Læs mere

Dette er en times undervisning i makeup som passer dig.

Aften makeup 550,-
Bestil en tid online
Let makeup kun i forb. m/anden behandling 150,-
Bestil en tid online
Makeup Event med Rikke fra bareMinerals d.2 og 18 december 299,-
Bestil en tid online Læs mere

D.2 og d.18 december 2019 kommer skønne Rikke fra bareMinerals. Du kan booke 30 min, hvor Rikke vil ligge en dagmakeup og vejlede dig i brugen af produkterne.
Så trænger du til at blive inspireret til ny dagmakeup, så book en af hendes tider.
Der er tider fra kl.11 – 17.

Pris kr.299,-

Hvis du køber 2 stk valgfri bareminerals produkter, så bliver behandlingen GRATIS.

Ansigt - nakke - og hovedbundsmassage som tilkøb til anden beh. 15 min 150,-
Bestil en tid online
Ansigts maske under pedicure 100,-
Bestil en tid online Læs mere

Først får du en afrensning af ansigtet, også får du en passende creme maske på.

Så læn dig tilbage og nyd at både fødder og ansigt bliver forkælet.

Denne behandling kan bookes sammen med  Pedicure og Shellac lakering på tæerne.

Decléor Øjenbehandling som tilkøb til anden beh. 175,-
Bestil en tid online Læs mere

En luksus treat til dine øjne.

 Plejende eye pads fra Decleor med tørret vandlilje, som virker fugtgivende og beroligende på huden.

Behandlingen indeholder også massage omkring øjnene, og den udglatter linjer og modvirker hævelse og mørke områder under øjnene

Arm- og håndmassage 10 min som tilkøb til anden beh. 100,-
Bestil en tid online Læs mere

10 minutters ekstra massage.

Ekstra dybderens som tilkøb til anden beh. 150,-
Bestil en tid online Læs mere

15 min ekstra dybdernes

Heel treatment i forbindelse med pedicure el. shellac 199,-
Bestil en tid online Læs mere

Denne fantastiske behandling efterlader dine fødder baby-bløde. Behandling udføres med mælkesyre & lakridssyre.

Book behandlingen sammen med din pedicure eller shellac lakering.

Fodmassage med fodbad og peeling som tilkøb til anden beh. 30 min 345,-
Bestil en tid online Læs mere

Et skønt urtefodbad, efterfulgt af peeling af fødderne.

Derefter får man en dybdegående massage af fødder og underben,

afsluttes med hovedbundsmassage.

Mini fodkur som tilkøb til anden beh. 15 min 200,-
Bestil en tid online Læs mere

Fodbad med urter, peeling af fødderne og massage i nærende fodcreme