Ro og velvære i klinikken

Alle skal føle sig velkomne, uanset om det er bryn der skal rettes, ben der skal vokses, den kommende brud, problemhud der skal behandles eller den helt store luksuspakke med rendyrket forkælelse. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Kosmetolog i Rungsted

Art by Cat er en hyggelig velværeklinik i Rungsted, der skiller sig ud fra mængden med sin personlige og afslappende atmosfære.

Hos Art by Cat tilbyder vi kosmetologiske behandlinger i alle afstøbninger. Hvad end du ønsker en voksbehandling eller en ansigtsbehandling, står vi klar til at invitere dig indenfor og forkæle dig.

Hos os skal en kosmetolog behandling være behagelig og forkælende – og så skal den selvfølgelig skabe resultater. Vi holder til i hyggelige og afslappende lokaler på Rungstedgaard nær Rungsted og Hørsholm.

Kosmetolog med stort udbud af behandlinger

Det er vigtigt for os at der er plads til alle, når de kommer til kosmetolog i vores klinik, og om du skal have rettet bryn eller have den helt store selvforkælelsestur, skal det føles luksuriøst. Med vores mange års erfaring som kosmetologer kan vi tilbyde dig lige præcis den behandling, du har brug for, og vi kan rådgive og vejlede dig til valg af produkter og behandlingsformer.

I alle vores behandlinger er vores produkter nøje udvalgte, og produkterne, vi bruger til dig, er valgt med omhu efter hudtype og behov. Alt efter hvilket resultat, du ønsker, kan vi sammen finde den bedste løsning.

Ansigtsbehandlinger

At forkæle sig selv med en professionel ansigtsbehandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi.

Kropsbehandlinger

En lækker fuld kropsbehandling. Behandlingen fjerner døde hudceller og genopretter hudens glans samt giver fugt og næring. Huden efterlades silkeblød.

Massage

Vores massage bygger på en klassisk afslappende massageform, der har effekt på både krop og sind. Dine ømme muskler afspændes langsomt og blodcirkulationen i din krop forbedres, mens du afstresses mentalt.Du får en skøn massage med fokus på velvære og sundhed, som giver dig overskud og ny energi i hverdagen.

Parbehandlinger

Vores unikke par-behandlinger er ekstremt populære, og det med god grund. Hvad enten I er et par, to gode veninder eller eksempelvis mor og datter, så har vi behandlinger, som tager højde for alt dette. I skal blot læne jer tilbage, nyde oplevelsen og tage det hele ind.

Luksusbehandlinger

Wellness er også en måde, hvorpå du kan booste din livsglæde og din energi, samtidig med at du oplever den fysiske velvære i behandlingerne. Har man en for travl hverdag, sætter det sig nogle gange som fysisk ubehag – f.eks. hovedpine, ondt i maven eller uro. Wellness hos os, er med til at afbalancere dig, så både din krop og dit sind kommer i balance igen.

SaunaGus

SaunaGus er aromaterapi i sauna, som foregår ved, at en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme ovn og svinger olierne rundt i saunaen med et håndklæde. Duft og varme fordeles i hele saunaen, hvilket danner en behagelig stemning i saunaen. Der anvendes rene æteriske olier til SaunaGus, som giver en mild duft med varierende virkning af afslapning, ro, cirkulation samt fornyet energi og styrke. Oplevelsen giver et stort velvære, virker udrensende og giver mere energi.

Bryn & Vipper

Trænger du til at blive frisket op, er farvning af bryn og vipper en hurtig og enkel løsning, der giver et øjeblikkeligt resultat. Behandlingen giver dig et friskere og smukkere udseende, som du har glæde af i flere uger. Vi har vi stor erfaring med til retning og farvning af bryn samt en smuk og naturlig farvning af vipper.
Slip tankerne under en afstressende hovedbundsmassage, mens farven virker.

Manicure & Pedicure

Med Shellac og lakering

Giv dine hænder og fødder lidt ekstra forkælelse. Det at have velplejede hænder og fødder er virkelig velvære – og er en meget undervurderet behandling. Det er dejligt at have smukke hænder, da vores hænder ofte er det første der møder verden og til sommeren er det skønt at kunne lufte et par sunde lækre fødder.

Månedens tilbud

Månedens Behandling er et tilbud hvor du får mulighed for at købe en bestemt behandling til en helt speciel pris.

Tilbuddet er kun gældende i den pågældende måned, og der kan ikke udstedes gavekort til behandlingen.

Om klinikken

Art by Cat er en hyggelig velværeklinik i Rungsted, der skiller sig ud fra mængden med sin personlige og afslappende atmosfære.

Ro & velvære

Art by Cat er også meget mere end en ansigtsbehandling. Det er de afslappende lokaler ved Rungstedgaard, tæt ved det brusende hav, den rolige musik, den varme briks, friske lagner og en skøn dyne, så DU kan slappe af.

Behandlinger

I vores skønne lokaler udføres ansigtsbehandlinger, massage, single eyelash extensions, voksbehandlinger, shellac, hånd – og fodbehandlinger og meget mere.

Produkter

Vi har omhyggeligt udvalgt vores produkter baseret på dokumenterede resultater og høj kvalitet. Vores behandlinger er skræddersyet til at imødekomme forskellige hudtyper og aldersgrupper, og de leverer en unik kombination af effektivitet og luksusoplevelse.