Tillægsbehandlinger

Tillægsbehandlinger

At forkæle sig selv med en ansigtsbehandling, er velvære, men er også at afslappe muskler, gøre huden velplejet, mindske rynker og tilføre huden og ansigtsmuskulaturen fornyet energi. Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn, modvirke hudproblemer og bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv. Her er det vigtigt at bruge gode og naturlige produkter, og at forkæle sig selv med en grundig og professionel ansigtsbehandling, hvor huden bliver renset i dybden, hvor du får den rette rådgivning omkring pleje af din hud, betyder også meget. Man vil kunne se og mærke den positive forskel på sin hud, både på kortere og længere sigt.

Det er ikke nok at forkæle sig selv med professionelle ansigtsbehandlinger, produkterne til hjemmebrug er faktisk endnu vigtigere, da det er den daglige pleje, der er den mest vigtige. Har du de rette produkter til den rette hudtype, vil du opnå de bedste resultater, efter de professionelle behandlinger du får hos os. Og vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter.

Kvalitetsprodukter giver de bedste resultater

Vi har nøje udvalgt vores produkter i forhold til dokumenterede resultater og kvalitet. Vores aromatiske behandlinger med Decléor er eksempelvis inddelt i syv forskellige kategorier, der alle henvender sig til en specifik hudtype eller aldersgruppe. Nogle behandlinger har fokus på et hurtigt og synligt resultat, mens andre anvendes for en længerevarende, blivende effekt. Uanset hvad du skulle ønske, vil vi kunne vejlede dig til det bedste resultat. Læs mere om vores produkter her.

Behandlinger og priser

Læs mere om vores tillægsbehandlinger nedenfor eller book online her

ARM- OG HÅNDMASSAGE 10 min 100,-

10 minutters ekstra massage af arme og hænder.

ELEMIS ØJENBEHANDLING. 175,-

En luksus treat til dine øjne.

Plejende eye pads fra Elemis med tørret vandlilje, som virker fugtgivende og beroligende på huden.

Behandlingen indeholder også massage omkring øjnene, og den udglatter linjer og modvirker hævelse og mørke områder under øjnene.

ANSIGTSMASKE UNDER PEDICURE. 100,-

Først får du en afrensning af ansigtet, også får du en passende creme maske på.

Så læn dig tilbage og nyd at både fødder og ansigt bliver forkælet.

Denne behandling kan bookes sammen med Pedicure og Shellac lakering på tæerne.

ANSIGTS- NAKKE- OG HOVEDBUNDSMASSAGE 15 min. 150,-

15 minutters ekstra massage af ansigt, nakke og hovedbund.

MINI FODKUR 15 min. 200,-

Fodbad med urter og massage i nærende fodcreme.

EKSTRA DYBDERENS 15 MIN. 150,-

15 minutters ekstra dybderens.

FODMASSAGE MED FODBAD OG PEELING 30 min. 345,-

Et skønt urtefodbad, efterfulgt af peeling af fødderne.

Derefter får man en dybdegående massage af fødder og underben, afsluttes med hovedbundsmassage.

Skønhedsbehandlinger i Rungsted nær Hørsholm

At forkæle sig selv med en professionel wellness behandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi.  

Skønhedsbehandlinger i Rungsted nær Hørsholm

At forkæle sig selv med en professionel wellness behandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi.  

Kompetent og personlig rådgivning

I hjertet af Art By Cat ligger vores engagement i kompetent og personlig rådgivning, der skaber en unik oplevelse for vores klienter. Vi står klar til at lytte til dine individuelle behov og skræddersy skønheds- og wellnesbehandlinger, der passer præcist til dig. Vi tror på, at den bedste skønhedspleje begynder med en forståelse for dine ønsker og behov. Ved at tilbyde nærværende og professionel rådgivning stræber vi efter at skabe et tillidsfuldt miljø, hvor du kan føle dig tryg og værdsat. Træd ind i Art By Cat og oplev den personlige opmærksomhed, der gør hver behandling til en skræddersyet rejse mod dit unikke skønhedspotentiale.

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra Elemis, Priori, Lövengrib, Coola, By Terry, M2 Beauté, CND.

På shoppen finder du over 600 produkter

Bestil online og få leveret til døren!

Betal med kort eller MobilePay.