Single eyelash extension

For et subtilt løft til dine øjne, prøv vores behandling – Single Eyelash Extension hos ArtByCat. Vores erfarne teknikere anvender omhyggeligt udvalgte vippeextensions af høj kvalitet for at tilføje en naturlig forlængelse til dine vipper. Oplev det smukke resultat af præcise og kunstneriske vippeforlængelser, der fremhæver dine øjnes skønhed på en diskret måde. Træd ind i en afslappende atmosfære og nyd det subtile touch af glamour, der forbedrer din naturlige skønhed.

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv. Her er det vigtigt at bruge gode og naturlige produkter, og at forkæle sig selv med en grundig og professionel ansigtsbehandling, hvor huden bliver renset i dybden, hvor du får den rette rådgivning omkring pleje af din hud, betyder også meget. Man vil kunne se og mærke den positive forskel på sin hud, både på kortere og længere sigt.

Det er ikke nok at forkæle sig selv med professionelle ansigtsbehandlinger, produkterne til hjemmebrug er faktisk endnu vigtigere, da det er den daglige pleje, der er den mest vigtige. Har du de rette produkter til den rette hudtype, vil du opnå de bedste resultater, efter de professionelle behandlinger du får hos os. Og vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter.

Kvalitetsprodukter giver de bedste resultater

Vi har nøje udvalgt vores produkter i forhold til dokumenterede resultater og kvalitet. Vores aromatiske behandlinger med Decléor er eksempelvis inddelt i syv forskellige kategorier, der alle henvender sig til en specifik hudtype eller aldersgruppe. Nogle behandlinger har fokus på et hurtigt og synligt resultat, mens andre anvendes for en længerevarende, blivende effekt. Uanset hvad du skulle ønske, vil vi kunne vejlede dig til det bedste resultat. Læs mere om vores produkter her.

Behandlinger og priser

Læs mere om vores behandlinger af eyelash extentions nedenfor eller book online her

NYT SÆT SINGLE EYELASH EXTENSION kr. 1195,-

Et fuldt sæt indebærer, at der bliver på sat extensions på flest mulige vipper. Behandlingen varer 1,5 – 2 timer.

EKSTRA OPFYLDNINGSTID kr. 150,-

Har du tabt mange vipper? Så kan du booke lidt ekstra tid sammen med din opfyldning, så du igen kan få fyldt dine vipper helt op.

OPFYLDNING AF VIPPER 60 min. kr. 550,-

For at beholde de smukke vipper, anbefales en opfyldning ca. hver 2-3 uge.

EYELASH EXTENSION REMOVAL kr. 299,-

Gøres nemt & forsigtigt med speciel opløsningsgel. Fjern aldrig dine extensions selv.

DEN LILLE OPFYLDNING 30 min. kr. 395,-

Til dig der har brug for en ekstra opfyldning imellem opfyldningerne.

Skønhedsbehandlinger i Rungsted nær Hørsholm

At forkæle sig selv med en professionel skønhedsbehandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at slappe af, pleje og styrke ens indre, og tilføre fornyet energi.

Skønhedsbehandlinger i Rungsted nær Hørsholm

At forkæle sig selv med en professionel skønhedsbehandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at slappe af, pleje og styrke ens indre, og tilføre fornyet energi.

Kompetent og personlig rådgivning

I hjertet af Art By Cat ligger vores engagement i kompetent og personlig rådgivning, der skaber en unik oplevelse for vores klienter. Vi står klar til at lytte til dine individuelle behov og skræddersy skønheds- og wellnesbehandlinger, der passer præcist til dig. Vi tror på, at den bedste skønhedspleje begynder med en forståelse for dine ønsker og behov. Ved at tilbyde nærværende og professionel rådgivning stræber vi efter at skabe et tillidsfuldt miljø, hvor du kan føle dig tryg og værdsat. Træd ind i Art By Cat og oplev den personlige opmærksomhed, der gør hver behandling til en skræddersyet rejse mod dit unikke skønhedspotentiale.

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra Elemis, Priori, Lövengrib, Coola, By Terry, M2 Beauté, CND.

På shoppen finder du over 600 produkter

Bestil online og få leveret til døren!

Betal med kort eller MobilePay.