Månedens tilbud

Månedens Behandling er et tilbud hvor du får mulighed for at købe en bestemt behandling til en helt speciel pris.

Tilbuddet er kun gældende i den pågældende måned, og der kan ikke udstedes gavekort til behandlingen.

Denne side bliver løbende opdateret med månedens tilbud.

April tilbud #1

VELVÆRE KROPSMASSAGE MED ELEMIS SALT GLOW BODYPEELING 75 min APRIL TILBUD

INKL LÆKKER TOILETTASKE MED SOLPRODUKTER FRA COOLA
VÆRDI 513.-

PRIS 995,-

Træd ind i en verden af ren forkælelse med vores VELVÆRE KROPSMASSAGE MED ELEMIS SALT GLOW BODYPEELING på 75 minutter. Denne luksuriøse behandling begynder med en lækker fuld kropspeeling, der ikke kun fjerner døde hudceller, men også genopretter hudens naturlige glød og tilfører intens fugt og næring. Oplev den silkebløde følelse af din hud efter denne behandling.

Efter peelingen følger en massage, der aktiverer blodomløbet og virker beroligende for krop og sind. Behandlingen afsluttes med en let ansigts- og hovedbundsmassage, der fuldender din afslappende oplevelse.

Vi anvender Elemis detox olie under massagen, en unik blanding af essentielle olier fra enebær og citron, der virker udrensende for både krop og sind.

Lad hverdagens stress og bekymringer slippe væk, og tillad dig selv at blive fuldstændig afslappet med denne behandling.

Vores VELVÆRE KROPSMASSAGE MED ELEMIS SALT GLOW BODYPEELING er skabt til at give dig en uforglemmelig oplevelse af ren velvære og total afslapning.

Få denne lække toilettaske med GRATIS. VÆRDI 513,-

COOLA har igen i år lavet et fint sæt med fire af deres økologiske produkter i praktiske rejsestørrelser.

Sættet kommer i en ocean-inspireret genanvendelig taske og indeholder vores fire mini-must haves:

Classic Body Sunscreen Spray SPF 30 Piña Colada (60 ml)
Classic Face Sunscreen Lotion SPF 30 Cucumber (25 ml)
Classic Liplux Lip Balm SPF 30 (full size)
Radical Recovery After Sun Lotion (60 ml)

April tilbud #2

Brow Lift inkl. farvning, styling og ret af bryn.

Få en lækker og velduftende håndcreme med fra LÖWENGRIP værdi 109,-

PRIS 595,-

Hvad er brow lift?

Hvis du ikke har de perfekte øjenbryn, dine hår har en uens gro retning, enkelte hår som stritter eller genstridige.
Brow lift er en procedure, der giver dig muligheden for at style og ændre hårretningen semi-permanent. Behandlingen kan holde i 4-6 uger.

Info før behandlingen:

Du må ikke peele din hud 24 timer før behandlingen samt i 3-4 dage efter behandlingen.

April tilbud #3

Lash lift inkl farve

Få smukke naturligt buet vipper, som holder i 6-8 uger.
Få en lækker og velduftende håndcreme med fra LÖWENGRIP værdi 109,-
Pris 595,-

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca 10 min. hvorefter den neutraliseres.

Hvad er og kan denne maske?

Priori LED MASK:

UNVEID er en klinisk dokumenteret behandling, der forbedrer hudens fugtighed, struktur og tegn på hudens ældning med øjeblikkelige synlige resultater. Efter 10 minutters brug føles huden mere plumpet, mere hydreret, fornyet og forynget og med udstråling.

God til at reducere rødme i dybden, hævelser af forstørrede porer, reducere rynker, udjævner hudtone, sårheling/reperation og øger optagelsen af hudpleje produkter.

Velegnet til følsom hud, rosacea og acne. En let fleksible silikone maske, der hviler på huden for optimal levering af lyset. To typer af rødt og indfrarødt lys for optimale resultater.

Masken kan også købes til hjemmebrug kr.2795,-

GRATIS GAVE MED MÅNEDENS TILBUD

I Maj og Juni måned får du gratis, Decléor Rose D’Orient Bath & Shower Gel med i behandlingen, når du booker månedens tilbud. Det er en virkelig lækker vaskegelé med en skøn duft af roser. Den virker fugtgivende, og hele 98% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Den giver et blødt skum, som blidt rengør huden, og efterlader den med en fantastisk lækker duft samt en skøn følelse af velvære. Hvis du ønsker at gøre lidt mere ud af badet, så er Decléor Rose D’Orient Bath & Shower Gel helt sikkert et godt bud på hvordan du gør det.

Fordele:

Showergel med en skøn duft af roser og 98% naturlig oprindelse.

Rengør blidt huden og passer til alle hudtyper.

Parabenefri.

Anvendelse:

Skummes op med vand

Vask kroppen og skyl af med vand

Gavekort

Du kan købe gavekort der gælder til alle behandlinger hos Art By Cat.

Køb dit gavekort her

Kompetent og personlig rådgivning

I hjertet af Art By Cat ligger vores engagement i kompetent og personlig rådgivning, der skaber en unik oplevelse for vores klienter. Vi står klar til at lytte til dine individuelle behov og skræddersy skønheds- og wellnesbehandlinger, der passer præcist til dig. Vi tror på, at den bedste skønhedspleje begynder med en forståelse for dine ønsker og behov. Ved at tilbyde nærværende og professionel rådgivning stræber vi efter at skabe et tillidsfuldt miljø, hvor du kan føle dig tryg og værdsat. Træd ind i Art By Cat og oplev den personlige opmærksomhed, der gør hver behandling til en skræddersyet rejse mod dit unikke skønhedspotentiale.

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra Elemis, Priori, Lövengrib, Coola, By Terry, M2 Beauté, CND.

På shoppen finder du over 600 produkter

Bestil online og få leveret til døren!

Betal med kort eller MobilePay.