Månedens tilbud

Månedens Behandling er et tilbud hvor du får mulighed for at købe en bestemt behandling til en helt speciel pris.

Tilbuddet er kun gældende i den pågældende måned, og der kan ikke udstedes gavekort til behandlingen.

Denne side bliver løbende opdateret med månedens tilbud.

Januar tilbud #1

Decléor Yoga lift massage 30 min

PRIS 395,-
inkl. gave til værdi 355,-

Til dette månedstilbud får du en Decléor Green Mandarin Scrub Mask 50 ml med helt GRATIS  værdi 355,-

Fastere hud med naturlig lifting effekt.

Denne behandling er helt fantastisk, hvis du ønsker at sætte dine ansigtsmuskler i fitness. Den skiller sig helt udfra den massage vi bruger i vores andre Decléor ansigtsbehandlinger. Vi arbejder i dybden med alle vores 50 ansigtsmuskler, så vi er nede og have godt fat i dybden.

Afrens i Decléors velduftende rense mælk og tonic

Yoga lift massage 20 min

Afrenses med varme oshibori håndklæder

Afsluttes med tilpasset produkter.

GRATIS GAVE: Decléor Green Mandarin Scrub Mask 50 ml

Decléor Green Mandarin Scrub Mask er en 2-i-én skrubbemaske, som øjeblikkeligt genopliver hudens glød. Masken er beriget med æterisk olie fra grøn mandarin, som er blandet med naturlige sukkerarter, og denne kombination eksfolierer og udjævner hudens overflade. Den har en lækker konsistens, som er nem at fordele, og som føles utroligt behagelig på huden. Hudens tekstur vil blive forfinet, fornyet og vil få en frisk og levende glød efter brug. Masken bruges i to faser, hvor den først skal hvile på huden i 3-5 minutter, og derefter skal den masseres ind i huden for at få sukkerarterne til at arbejde på hudens overflade. Få en lækker blød hud med en frisk og smuk glød med Decléor Green Mandarin Scrub Mask.

Januar tilbud #2

DECLÉOR VITAMIN GLOW FACIAL 60min

PRIS 695,-
inkl gave til værdi 480,-

Til dette månedstilbud får du en Decléor Néroli Bigarade Rich Day Cream 50 ml  med helt GRATIS  værdi 480,-
Vores klassiske signatur ansigtsbehandling, der er fyldt med vitaminer og antioksidanter. Blund i en varm maske, der består af forskellige naturlige og plejende ingredienser og giver næring, fugt og glød.
Til dig der ønsker den ultimative selvforkælende oplevelse.

Behandlingen indeholder: Rygmassage ~ aroma cleanse ~ sensation peeling ~ aromamassage ~ aromaplasti maske ~ håndmassage ~ oshibori rituals ~ afsluttende produkter & eventuelt Foundation fra bareMinerals.

GRATIS GAVE: Decléor Néroli Bigarade Rich Day Cream 50 ml

Decléor Neroli Bigarade Rich Day Cream er en rig creme, som er specielt udviklet til en dehydreret eller tør hud. Den er beriget med neroli-olie og hybenkerneolie, som giver huden en masse næring og fugt, og som gør at huden føles behagelig hele dagen igennem. Derudover er den med moringa ekstrakt, som er perfekt til en lidt trist og grå hud, og som beskytter huden mod forurening. Ved brug af Decléor Neroli Bigarade Rich Day Cream vil man opleve at huden får en mere sund glød, den bliver mere glat og spændstig. Cremen har en rig konsistens, og en skøn mild blomsterduft.

Januar tilbud #3

ELEMIS THOUSAND FLOWER DETOX WRAP 90 min

PRIS 995,- NORMAL PRIS 1295,-
Hvis denne bookes som par behandling, Giver vi også smoothie og nødder GRATIS

En top til tå behandling som skal opleves.

En lækker fuld kropsbehandling, som fjerner døde hudceller, genopretter hudens glans, detoxer, sætter gang i blodcirkulationen samt fugter og giver næring.

Huden efterlades silkeblød.

Behandlingen starter med tørbørstning af hele kroppen. Tørbørstning fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulation.

Derefter smøres kroppen ind i varm kropsolie med dejlige massage strøj.  

Derefter peeles hele kroppen i Frangipani monoi salt glow. Peelingen er lavet på salt og hibiscus som er rig på mineraler, der er nødvendige for at opretholde en sund hud. Kroppen svøbes nu et varmetæppe.

Imens laves en afrensning og peeling af ansigtet. Kroppen pakkes ud af varmetæppet og peeling skyldes af under den varme bruser. 

Derefter arbejdes der 3 forskellige detox produkter ind på kroppen. Først smøres kroppen ind i varm cellutox active body oil. Olien er lavet på enebær som virker detoxende og havfennikel som forbedrer udskillelsen af toksiner.

Derefter tilføres en serum på af grøn te og alge. Serummet går ind og aktivere hudens egen naturlige detox proces og tilføre en masse anti-oxidanter. 

Til sidste smøres en maske på hele kroppen. Masken er lavet på tørv som er flere tusind år gammelt, og indeholder vitaminer, mineraler og naturlige syrer og går ind og understøtter hudens egen naturlige flora. Kroppen svøbes nu i varmetæppe.

Imens kropsmasken virker, udføres en dybdegående ansigts og hovedbunds massage.

Kroppen pakkes ud af varmetæppet og peeling skyldes af under den varme bruser.

Nu smøres kroppen ind i frangipani monoi body cream, som er rig på omega-3, -6, og -7 fra macadamiaolie.

Behandlingen afsluttes med tilpasset ansigtsprodukter.

Januar tilbud Elemis massage

Book en par behandling

Hvis denne bookes som par behandling, Giver vi også smoothie og nødder GRATIS.

Du kan følge linket nedenfor, hvis du ønsker at booke par behandling. Kontakt os gerne for spørgsmål.

November tilbud

NIMUE – THEMAL DETOX PEEL 30 min

Pris Kr.795,-

Du får et GRATIS sæt af vores nye Healthy Glow håndplejeserie fra LÖWENGRIP.

FÅ PRODUKTGAVE MED VÆRDI KR.399,-

Denne behandling bliver en ‘must have’ dagene inden man skal til et stort arrangemant som f.eks et bryllup, galla og klart efter en storby ferie.

 

Kort fortalt er NIMUE grundlagt i 1994 af en sydafrikansk plastikkirurg og er baseret på en effektiv kombination, koncentration og styrke af AHA.

Giv din hud et professionelt hudplejeboost med NIMUE´s nye Thermal Detox Peel, som er en kulbaseret og multifunktionel peeling, der giver øjeblikkelig fugt, fylde, fornyelse og glød.

Hovedingrediensen som er aktivt kul, kommer fra japansk Ubame-eg. Kulet renser, fjerner urenheder så som forureningspartikler, tungmetaller på hudoverfladen og nede i porene, samt en termo-sonsorisk mekanisme, som skaber en varmende fornemmelse, der booster blodcirkulation og iltningen til cellerne.

Behandllingens fordele:

Dybderens
Detox
Iltning
Eksfoliering

OBS Behandlingen kan ikke udføres ved eksem, diabetes type 1, botox eller fillers lavet indenfor 4 uger.
PRIS KR.455,-

Når du bruger linket så er behandlingen valgt :-), du skal blot finde en tid der passer dig.

OKTOBER TILBUD

Book vores nye behandling og få PRIORI travelkit med gratis.

Styrken i PRIOR’s professionelle behandlinger, er kemiske peelinger med frugtsyre til forskellige hudtilstande. Særlig effektiv mod akne, rødme, overpigmentering, ar og anti-ageing.

Vores nye behandling…

PRIORI facial LED light Therapy 60 min.

Behandlingen indeholder: Starter med en afstressende nakke & hovedbundsmassage derefter Afrens ~  peeling ~ enzyme peeling mask el. frugtsyre pensling ~ hydrofill mask ~ Unveid LED mask ~ hånd & arm massage ~ afsluttende produkter.

PRIS KR.795,-
I oktober for du et PRIORI travelkit til en værdi af kr.355,-

Kontakt os gerne for spørgsmål til behandlinger eller bookinger…

måneds tilbud

GRATIS GAVE MED MÅNEDENS TILBUD

I Maj og Juni måned får du gratis, Decléor Rose D’Orient Bath & Shower Gel med i behandlingen, når du booker månedens tilbud. Det er en virkelig lækker vaskegelé med en skøn duft af roser. Den virker fugtgivende, og hele 98% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Den giver et blødt skum, som blidt rengør huden, og efterlader den med en fantastisk lækker duft samt en skøn følelse af velvære. Hvis du ønsker at gøre lidt mere ud af badet, så er Decléor Rose D’Orient Bath & Shower Gel helt sikkert et godt bud på hvordan du gør det.

Fordele:

Showergel med en skøn duft af roser og 98% naturlig oprindelse.

Rengør blidt huden og passer til alle hudtyper.

Parabenefri.

Anvendelse:

Skummes op med vand

Vask kroppen og skyl af med vand

Gavekort

Du kan købe gavekort der gælder til alle behandlinger hos Art By Cat.

Køb dit gavekort her

Kompetent og personlig rådgivning

Vores behandlinger henvender sig til alle kundetyper. Vi har fokus på, at vores kunder får lige præcis den behandling, der passer bedst til dem. Med vores mange års erfaring er vi rigtig gode til at rådgive om behandlinger og produkter, både med tanke på din hudtype, dine behov og dit ønskede resultat. Det er dog ikke altid nok at få udført en professionel behandling i ny og næ. Vi ved, at den daglige pleje er den vigtigste, og har man de rette produkter til den rette hudtype, vil man opnå de bedste resultater. Vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter til hjemmebrug

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra Apot.care, BareMinerals, M2 Beauté, Decleor, CND og Elemis.

På shoppen finder du over 600 produkter

Få vejledning online og hurtig levering!

Betal med kort eller MobilePay.