Månedens tilbud

Månedens Behandling er et tilbud hvor du får mulighed for at købe en bestemt behandling til en helt speciel pris.

Tilbuddet er kun gældende i den pågældende måned, og der kan ikke udstedes gavekort til behandlingen.

Denne side bliver løbende opdateret med månedens tilbud.

September tilbud #1

G.L.O.W. UP QUICK  ANSIGTSBEHANDLING 30 MIN

PRIS 595,-
Du får GRATIS en full size E.X.F.O. cleanser værdi 280,-

Behandlingen består af:

E.X.F.O. cleanse
S.K.I.N. primer
D.E.R.M.A.B.R.A.S.I.O.N.
Nano needling med AA solution
P.O.S.T. recovery cream
SPF

Denne behandling udføres af Nadia & Catharina

artbycat-phformular-microneedling

September tilbud #2

EYE LASH LIFT INKL FARVE

PRIS 595,-
Normal pris 720,-

Behandlingen består af:

Få smukke naturligt buet vipper, som holder i 6-8 uger.

Eyelash Extensions kan være en fabelagtig løsning for nogle, hvor Lash Lift er for dig som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen, samtidig med at det giver et smukt løft som er holdbart i op til 8 uger. Et nyt Lash Lift anbefales dog hver 4-5 uge for optimalt resultat, da nye vipper hele tiden vokser frem, som jo så ikke har fået buk, samt ‘gamle’ vipper afstødes dagligt.

Ny teknologi har nu gjort Lash Lift muligt. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på de øvre øjenlåg, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i ca 10 min. hvorefter den neutraliseres.

NB: Nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og nogle vil derfor ikke opleve et optimalt lash lift. Dette er desværre ikke noget man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 3-4 uger efter, det dog ingen garanti at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift der ikke har taget ved.

Bemærk: Det anbefales ikke at udsætte dine Lash Liftede vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter behandlingen.

Denne behandling udføres af Ramona

September tilbud #3

ELEMIS SALT GLOW KROPSBEHANDLING 60min

PRIS 895,-
Til dette månedstilbud får du en lækker Decléor shower gel med helt GRATIS VÆRDI 350,-

Behandlingen består af:

En lækker fuld kropspeeling. Behandlingen fjerner døde hudceller og genopretter hudens glans samt giver fugt og næring.
Huden efterlades silkeblød.

Behandlingen starter med at hele kroppen smøres ind i varm kropsolie med dejlige massage strøj. Olien er lavet på enebær som virker detoxende og citron som løsner op.

Derefter peeles hele kroppen i Frangipani monoi salt glow. Peelingen er lavet på salt og hibiscus som er rig på mineraler, der er nødvendige for at opretholde en sund hud. Kroppen svøbes nu et varmetæppe.

Imens laves en afrensning og peeling af ansigtet. Kroppen pakkes ud af varmetæppet og peeling skyldes af under den varme bruser.

Nu smøres kroppen ind i frangipani monoi body cream, som er rig på omega-3, -6, og -7 fra macadamiaolie.

Behandlingen afsluttes med tilpasset ansigtsprodukter.

Denne behandling udføres af Michelle & Serina

Hvad er og kan denne maske?

Priori LED MASK:

UNVEID er en klinisk dokumenteret behandling, der forbedrer hudens fugtighed, struktur og tegn på hudens ældning med øjeblikkelige synlige resultater. Efter 10 minutters brug føles huden mere plumpet, mere hydreret, fornyet og forynget og med udstråling.

God til at reducere rødme i dybden, hævelser af forstørrede porer, reducere rynker, udjævner hudtone, sårheling/reperation og øger optagelsen af hudpleje produkter.

Velegnet til følsom hud, rosacea og acne. En let fleksible silikone maske, der hviler på huden for optimal levering af lyset. To typer af rødt og indfrarødt lys for optimale resultater.

Masken kan også købes til hjemmebrug kr.2795,-

GRATIS GAVE MED MÅNEDENS TILBUD

I Maj og Juni måned får du gratis, Decléor Rose D’Orient Bath & Shower Gel med i behandlingen, når du booker månedens tilbud. Det er en virkelig lækker vaskegelé med en skøn duft af roser. Den virker fugtgivende, og hele 98% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Den giver et blødt skum, som blidt rengør huden, og efterlader den med en fantastisk lækker duft samt en skøn følelse af velvære. Hvis du ønsker at gøre lidt mere ud af badet, så er Decléor Rose D’Orient Bath & Shower Gel helt sikkert et godt bud på hvordan du gør det.

Fordele:

Showergel med en skøn duft af roser og 98% naturlig oprindelse.

Rengør blidt huden og passer til alle hudtyper.

Parabenefri.

Anvendelse:

Skummes op med vand

Vask kroppen og skyl af med vand

Gavekort

Du kan købe gavekort der gælder til alle behandlinger hos Art By Cat.

Køb dit gavekort her

Kompetent og personlig rådgivning

Vores behandlinger henvender sig til alle kundetyper. Vi har fokus på, at vores kunder får lige præcis den behandling, der passer bedst til dem. Med vores mange års erfaring er vi rigtig gode til at rådgive om behandlinger og produkter, både med tanke på din hudtype, dine behov og dit ønskede resultat. Det er dog ikke altid nok at få udført en professionel behandling i ny og næ. Vi ved, at den daglige pleje er den vigtigste, og har man de rette produkter til den rette hudtype, vil man opnå de bedste resultater. Vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter til hjemmebrug

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra BareMinerals, M2 Beauté, Decleor, CND og Elemis.

På shoppen finder du over 600 produkter

Få vejledning online og hurtig levering!

Betal med kort eller MobilePay.