Luksusbehandlinger

Luksusbehandlinger

Wellness er også en måde, hvorpå du kan booste din livsglæde og din energi, samtidig med at du oplever den fysiske velvære i behandlingerne.

Har man en for travl hverdag, sætter det sig nogle gange som fysisk ubehag – f.eks. hovedpine, ondt i maven eller uro.

Wellness hos os, er med til at afbalancere dig, så både din krop og dit sind kommer i balance igen.

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv. Her er det vigtigt at bruge gode og naturlige produkter, og at forkæle sig selv med en grundig og professionel ansigtsbehandling, hvor huden bliver renset i dybden, hvor du får den rette rådgivning omkring pleje af din hud, betyder også meget. Man vil kunne se og mærke den positive forskel på sin hud, både på kortere og længere sigt.

Det er ikke nok at forkæle sig selv med professionelle ansigtsbehandlinger, produkterne til hjemmebrug er faktisk endnu vigtigere, da det er den daglige pleje, der er den mest vigtige. Har du de rette produkter til den rette hudtype, vil du opnå de bedste resultater, efter de professionelle behandlinger du får hos os. Og vi hjælper dig naturligvis med at finde de rette produkter.

Behandlinger og priser

Læs mere om vores luksusbehandlinger nedenfor eller book online her

ULTIMATIV LUKSUS FORKÆLELSE 180 min. 2195,-

Nyd den ultimative luksusoplevelse hos Art by Cat i Rungsted. Denne fortryllende behandling giver dig forkælelse fra top til tå.

Start din afslappende rejse med en skøn 60-minutters fodbehandling, der inkluderer et forfriskende fodbad, en nærende peeling, omhyggelig fjernelse af hård hud, neglefilning og polering samt en beroligende massage med fugtgivende fodcreme.

Derefter fortsætter vi med en 30-minutters håndkur, hvor dine hænder får kærlig pleje med varme omslag, en skånsom peeling, neglefilning og polering samt en dejlig massage med blødgørende håndcreme.

Efterfølgende får du en 30-minutters massage med fokus på bagsiden, hvor du kan slappe af og lade spændinger forsvinde.

Til sidst bliver du forkælet med en klassisk 60-minutters velvære ansigtsbehandling, der efterlader din hud strålende og forfrisket.

Efter denne fantastiske oplevelse vil du føle dig let i hele kroppen og som ny fra top til tå.

Kvalitetsprodukter giver de bedste resultater

Vi har nøje udvalgt vores produkter i forhold til dokumenterede resultater og kvalitet. Vores aromatiske behandlinger med Decléor er eksempelvis inddelt i syv forskellige kategorier, der alle henvender sig til en specifik hudtype eller aldersgruppe. Nogle behandlinger har fokus på et hurtigt og synligt resultat, mens andre anvendes for en længerevarende, blivende effekt. Uanset hvad du skulle ønske, vil vi kunne vejlede dig til det bedste resultat. Læs mere om vores produkter her.

luksusbehandlinger i Rungsted nær Hørsholm

At forkæle sig selv med en professionel wellness behandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi.  

luksusbehandlinger i Rungsted nær Hørsholm

At forkæle sig selv med en professionel wellness behandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi.  

Kompetent og personlig rådgivning

I hjertet af Art By Cat ligger vores engagement i kompetent og personlig rådgivning, der skaber en unik oplevelse for vores klienter. Vi står klar til at lytte til dine individuelle behov og skræddersy skønheds- og wellnesbehandlinger, der passer præcist til dig. Vi tror på, at den bedste skønhedspleje begynder med en forståelse for dine ønsker og behov. Ved at tilbyde nærværende og professionel rådgivning stræber vi efter at skabe et tillidsfuldt miljø, hvor du kan føle dig tryg og værdsat. Træd ind i Art By Cat og oplev den personlige opmærksomhed, der gør hver behandling til en skræddersyet rejse mod dit unikke skønhedspotentiale.

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra Elemis, Priori, Lövengrib, Coola, By Terry, M2 Beauté, CND.

På shoppen finder du over 600 produkter

Bestil online og få leveret til døren!

Betal med kort eller MobilePay.