Til manden

På klinikken oplever vi heldigvis at flere og flere mænd kommer forbi og sørger for at deres hud får den pleje, som den bør.

Mænd har helt bestemt også behov for at rense huden, bruge serum og cremer. Faktisk er de øverste lag hud hos mænd omkring 25 procent tykkere end hos kvinder, og derfor skal der være forskel på hvilken behandling og dermed hvilke produkter kvinder og mænd bruger.

Desuden har mænds hud har flere hår og højere talproduktions end kvinders, og dette kan være en af årsagerne til at mænd ofte har flere hudorme og bumser, da deres hud er mere fedtet end kvinders.

Dette kan vi på klinikken hjælpe med. Sammen finder vi de helt rigtige produkter til netop din hud.

Behandlinger og priser

Læs mere om vores behandlinger til mænd nedenfor eller book online her

ELEMIS - Mens High Performance Skin Energiser Facial 60 min. kr. 895,-

Oplev det ypperste inden for videnskabelig hudpleje. Denne Elemis behandling leverer synlige resultater ved at integrere ingredienser som Ginseng, Humle og E-vitamin.

Behandlingen inkluderer hudanalyse, rensning, peeling, lokal dybderens, en behandlende maske samt massage af ansigt, nakke og bryst.

Elemis produkter og teknikker kombinerer avanceret videnskab med naturlige ingredienser for at opnå resultater, der både kan ses og mærkes.

VOKS AF NÆSEHÅR kr. 150,-

Få en voksning af næsehår som en tillægsbehandling. Overraskende smertefri og med langvarige resultater, der holder i op til to måneder. Denne korte procedure tilføjer kun 100,- som et tillæg til din eksisterende behandling.

VOKS AF ØRER kr. 150,-

Få en voksning af ørerne. Overraskende smertefri og med langvarige resultater, der holder i op til to måneder. Denne korte procedure tager kun få minutter. Book voksbehandlingen alene eller sammen med en anden behandling.

VOKS AF BRYST ELLER MAVE kr. 200,-
VOKS AF RYG kr. 350,-
RETNING AF BRYN kr. 150,-
PEDICURE TIL MÆND 45 min. kr. 495,-

Kvalitetsprodukter giver de bedste resultater

Vi har nøje udvalgt vores produkter i forhold til dokumenterede resultater og kvalitet. Vores aromatiske behandlinger med Decléor er eksempelvis inddelt i syv forskellige kategorier, der alle henvender sig til en specifik hudtype eller aldersgruppe. Nogle behandlinger har fokus på et hurtigt og synligt resultat, mens andre anvendes for en længerevarende, blivende effekt. Uanset hvad du skulle ønske, vil vi kunne vejlede dig til det bedste resultat. Læs mere om vores produkter her.

Ansigtsbehandlinger i Rungsted nær Hørsholm

At forkæle sig selv med en professionel ansigtsbehandling handler selvfølgelig om velvære. For os handler det også om at afslappe musklerne, pleje og styrke huden, mindske rynker og tilføre fornyet energi.  

Allerede fra 25-års alderen begynder vores hud at ældes betydeligt. Det ses bl.a. som fine linjer i huden, pigmentforandringer og forstørrede porer. For at mindske disse aldringstegn, er det vigtigt at styrke huden og hjælpe den med at genopbygge sig selv.

Med regelmæssige og professionelt udførte ansigtsbehandlinger kan man mindske aldringstegn og bevare et smukt og sundt udseende i mange år.

Hos Art by Cat er vi specialister i ansigtsbehandlinger, og alle vores ansatte udfører behandlingerne.

Kompetent og personlig rådgivning

I hjertet af Art By Cat ligger vores engagement i kompetent og personlig rådgivning, der skaber en unik oplevelse for vores klienter. Vi står klar til at lytte til dine individuelle behov og skræddersy skønheds- og wellnesbehandlinger, der passer præcist til dig. Vi tror på, at den bedste skønhedspleje begynder med en forståelse for dine ønsker og behov. Ved at tilbyde nærværende og professionel rådgivning stræber vi efter at skabe et tillidsfuldt miljø, hvor du kan føle dig tryg og værdsat. Træd ind i Art By Cat og oplev den personlige opmærksomhed, der gør hver behandling til en skræddersyet rejse mod dit unikke skønhedspotentiale.

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra Elemis, Priori, Lövengrib, Coola, By Terry, M2 Beauté, CND.

På shoppen finder du over 600 produkter

Bestil online og få leveret til døren!

Betal med kort eller MobilePay.