KROPSBEHANDLINGER

En lækker fuld kropsbehandling. Behandlingen fjerner døde hudceller og genopretter hudens glans samt giver fugt og næring.
Huden efterlades silkeblød.

BEHANDLINGER

PRIORI- RYG PEEL BEHANDLING 30 min 495,-
Bestil en tid online Læs mere

Behandlingen starter med dobbelt afrensning og herefter får du en 30%-peeling lagt på huden i 3 minutter. Herefter tages peelingen af og du får beroligende serum og creme på. Huden kan være let rødlig lige bagefter og man må ikke opholde sig i solen i dagene efter.

Ryggen må ikke være blevet vokset 48 timer før denne behandling.

ELEMIS DETOX TØRBØRSTNING 30min 445,-
Bestil en tid online Læs mere

Behandlingen starter med tørbørstning af hele kroppen. Tørbørstning fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulation.

Derefter påføres varm Cellutox Active Body Oil med dejlige massage strøj. Olien er lavet på enebær som virker detoxende og citron som løsner op, samt sød mandelolie som tilfører og binder fugten i huden.

Behandlingen afsluttes med hovedbundsmassage.

AFSLAPPENDE RYGBEHANDLING 45min 495,-
Bestil en tid online Læs mere

Behandlingen starter med dobbelt afrensning, derefter peeling og efterfølgende massage. 

ELEMIS SALT GLOW KROPSBEHANDLING 60min 795,-
Bestil en tid online Læs mere

En lækker fuld kropspeeling. Behandlingen fjerner døde hudceller og genopretter hudens glans samt giver fugt og næring.
Huden efterlades silkeblød.

Behandlingen starter med at hele kroppen smøres ind i varm kropsolie med dejlige massage strøj. Olien er lavet på enebær som virker detoxende og citron som løsner op. Derefter peeles hele kroppen i Frangipani monoi salt glow. Peelingen er lavet på salt og hibiscus som er rig på mineraler, der er nødvendige for at opretholde en sund hud. Kroppen svøbes nu et varmetæppe. Imens laves en afrensning og peeling af ansigtet. Kroppen pakkes ud af varmetæppet og peeling skyldes af under den varme bruser. Nu smøres kroppen ind i frangipani monoi body cream, som er rig på omega-3, -6, og -7 fra macadamiaolie. Behandlingen afsluttes med tilpasset ansigtsprodukter.

RYG BEHANDLING INKL DYBDERENS 45 min 495,-
Bestil en tid online Læs mere

Har du urenheder på ryggen? Det kan være svært, selv at gøre noget ved det…

Få fjernet dine urenheder på ryggen, ved at vælge en afslappende og rensende rygbehandling.

Vi starter med dobbelt afrensning af ryggen, derefter ligges varmekompres, hvorefter du får en peeling for at fjerne de døde hudceller og rense mere i dybden.

Derefter fjernes urenhederne, og der ligges en fugtgivende, beroligende og rensende maske på.

Der renses af igen, og der lægges evt. endnu en maske, alt efter hudens tilstand.

 Huden kan være let rødlig lige bagefter og man må ikke opholde sig i solen i dagene efter.

Ryggen må ikke være blevet vokset 48 timer før denne behandling.

ELEMIS DETOX WRAP KROPSBEHANDLING 60min 795,-
Bestil en tid online Læs mere

En lækker detox behandling af kroppen.

Behandlingen starter med tørbørstning af hele kroppen. Tørbørstning fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulation. Derefter arbejdes der 3 forskellige detox produkter ind på kroppen. Først smøres kroppen ind i varm cellutox active body oil. Olien er lavet på enebær som virker detoxende og havfennikel som forbedrer udskillelsen af toksiner. Derefter tilføres en serum på grøn te og alge. Serummet går ind og aktivere hudens egen naturlige detox proces og tilføre en masse anti-oxidanter. Til sidste smøres en maske på hele kroppen. Masken er lavet på tørv som er flere tusind år gammelt, og indeholder vitaminer, mineraler og naturlige syrer og går ind understøtter hudens egen naturlige flora. Kroppen svøbes nu i varmetæppe. Imens laves en afrensning og peeling af ansigtet. Kroppen pakkes ud, og detox produkterne skylles af under den varme bruser. Nu smøres kroppen ind i frangipani monoi body cream, som er rig på omega-3, -6, og -7 fra macadamiaolie. Behandlingen afsluttes med tilpasset ansigtsprodukter.

Dybdegående helkrops wellness massage v/ Stavroula Nielsen 695,-
Bestil en tid online Læs mere

Du vil opleve at huden bliver blødere i takt med, der bliver tilført ny energi ved, at jeg aktivere energibanerne, ved hjælp af bløde strøg, lette akupressurtryk og dybdegående massage samt en let bevægelse af kroppen, som vil få kroppen til at slappe endnu mere af.

Behandlingen afsluttes med en let massage til ansigtet og hals samt hovedbunden. Du vil opleve at hele kroppen bliver masseret inklusive dine fødder.

Jeg massere med Decléors unikke og nærende massagebalm med essentielle olier fra jasmin og sandeltræ. Beroligende for krop og sind.

ELEMIS THOUSAND FLOWER DETOX WRAP 90 min 1295,-
Bestil en tid online Læs mere

En top til tå behandling som skal opleves.

En lækker fuld kropsbehandling, som fjerner døde hudceller, genopretter hudens glans, detoxer, sætter gang i blodcirkulationen samt fugter og giver næring.

Huden efterlades silkeblød.

Behandlingen starter med tørbørstning af hele kroppen. Tørbørstning fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulation.

Derefter smøres kroppen ind i varm kropsolie med dejlige massage strøj.  

Derefter peeles hele kroppen i Frangipani monoi salt glow. Peelingen er lavet på salt og hibiscus som er rig på mineraler, der er nødvendige for at opretholde en sund hud. Kroppen svøbes nu et varmetæppe.

Imens laves en afrensning og peeling af ansigtet. Kroppen pakkes ud af varmetæppet og peeling skyldes af under den varme bruser. 

Derefter arbejdes der 3 forskellige detox produkter ind på kroppen. Først smøres kroppen ind i varm cellutox active body oil. Olien er lavet på enebær som virker detoxende og havfennikel som forbedrer udskillelsen af toksiner.

Derefter tilføres en serum på af grøn te og alge. Serummet går ind og aktivere hudens egen naturlige detox proces og tilføre en masse anti-oxidanter. 

Til sidste smøres en maske på hele kroppen. Masken er lavet på tørv som er flere tusind år gammelt, og indeholder vitaminer, mineraler og naturlige syrer og går ind og understøtter hudens egen naturlige flora. Kroppen svøbes nu i varmetæppe.

Imens kropsmasken virker, udføres en dybdegående ansigts og hovedbunds massage.

Kroppen pakkes ud af varmetæppet og peeling skyldes af under den varme bruser.

Nu smøres kroppen ind i frangipani monoi body cream, som er rig på omega-3, -6, og -7 fra macadamiaolie.

Behandlingen afsluttes med tilpasset ansigtsprodukter.