Kosmetolog i Rungsted

Hos Art by Cat tilbyder vi kosmetologiske behandlinger i alle afstøbninger. Hvad end du ønsker en voksbehandling eller en ansigtsbehandling, står vi klar til at invitere dig indenfor og forkæle dig.

Hos os skal en kosmetolog behandling være behagelig og forkælende – og så skal den selvfølgelig skabe resultater. Vi holder til i hyggelige og afslappende lokaler på Rungstedgaard nær Rungsted og Hørsholm.

Kosmetolog med stort udbud af behandlinger

Det er vigtigt for os at der er plads til alle, når de kommer til kosmetolog i vores klinik, og om du skal have rettet bryn eller have den helt store selvforkælelsestur, skal det føles luksuriøst. Med vores mange års erfaring som kosmetologer kan vi tilbyde dig lige præcis den behandling, du har brug for, og vi kan rådgive og vejlede dig til valg af produkter og behandlingsformer.

I alle vores behandlinger er vores produkter nøje udvalgte, og produkterne, vi bruger til dig, er valgt med omhu efter hudtype og behov. Alt efter hvilket resultat, du ønsker, kan vi sammen finde den bedste løsning.

Fortæl os om dine ønsker

Kunne du tænke dig at få hjælp til din hud, få lavet dine negle eller noget helt tredje, står vi til enhver tid klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig. Ring til os på telefon: 28 44 34 14 og aftal en tidVed du, hvilken behandling, du ønsker, kan du også bestille din tid online her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se dig!

Besøg vores webshop

Du kan bestille dine yndlings produkter fra klinikken hjemme fra sofaen af.

God shoppelyst

Du finder blandt andet produkter fra Elemis, Priori, Lövengrib, Coola, By Terry, M2 Beauté, CND.

På shoppen finder du over 600 produkter

Bestil online og få leveret til døren!

Betal med kort eller MobilePay.