Om Klinikken

Art by Cat er en hyggelig velværeklinik, der skiller sig ud fra mængden med sin personlige og afslappende atmosfære.

Art by Cat er også meget mere end en ansigtsbehandling. Det er de afslappende lokaler ved Rungstedgaard, tæt ved det brusende hav, den rolige musik, den varme briks, friske lagner og en skøn dyne, så DU kan slappe af.

I vores skønne lokaler udføres ansigtsbehandlinger, massage, single eyelash extensions, voksbehandliger, shellac, makeup kurser, hånd – og fodbehandlinger og meget mere.

Vi lægger stor vægt på en professionel, resultatorienteret og personlig behandling og med vores mange års erfaring, har vi den fornødne ekspertise til at rådgive dig om netop dine behov.

 

Alle skal føle sig velkomne, uanset om det er bryn der skal rettes, ben der skal vokses, den kommende brud, problemhud der skal behandles eller den helt store luksuspakke med rendyrket forkælelse.

Så tag lidt tid ud af kalenderen og plej dit sind og din krop, som du skal leve et langt liv med.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Medarbejder

Cecilie

Cecilie er lægeeksamineret kosmetolog fra 2016, samt uddannet vippeteknikker fra Lashbar og negleteknikker fra CND.

Cecilie udfører en stor del af vores behandlinger.

 

Medarbejder Cecilie

Rita

Rita er lægeeksamineret hudterapeut og har været i branchen siden 2003. Rita er passioneret og elsker sit fag til fingerspidser. 

Ritas speciale er ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger.
Rita udfører en stor del af behandlingerne der tilbydes.

 

Catharina

Catharina er indehaver af Art by Catharina Kristensen som blev åbnet maj 2011.

Catharina har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 2006, makeup artist & hårstylist fra United makeup Academy af Nicci Welsh i 2011, eyelash teknikker fra Lashbar, negleteknikker fra CND Shellac, brazilian voks kursus ved Caron.

Catharina har  arbejdet med på Copenhagen Fashion week både med makeup, hår og negle – her kan der nævnes show som By Malene Birger, Designers Remix, Stine Goya, Ganni & Wood Wood.

Catharina har ligeledes assisteret med makeup på bl.a Danish Music Award, Støt brysterne Galla show, Zulu Award.

Catharina udfører alle behandlinger i klinikken.

 

Medarbejder Catharina

Sarah

Sarah Amanda Lynge er 22 år og er uddannet kosmetolog fra International Tranining Academy i 2018. De sidste 10 mdr har hun været kosmetolog på krydstogtskibet Crown Princess.

Medarbejder Sarah