OM KLINIKKEN

Art by Cat er en hyggelig velværeklinik, der skiller sig ud fra mængden med sin personlige og afslappende atmosfære. Art by Cat er nemlig meget mere end en de behandlinger, der tilbydes. Det er smukke lokaler ved Rungstedgaard tæt på det brusende hav, den rolige musik og den varme briks med friske lagner og en skøn dyne, som sørger for at DU kan slappe af.

I vores skønne lokaler udføres ansigtsbehandlinger, massage, eyelash extensions, voksbehandlinger, shellac og meget mere. Vi lægger stor vægt på en professionel, resultatorienteret og personlig behandling, og med vores mange års erfaring, har vi den fornødne ekspertise til at rådgive dig om netop dine behov.

Alle skal føle sig velkomne, uanset om det er bryn der skal rettes, ben der skal vokses, problemhud, der skal behandles, den kommende brud eller den helt store luksuspakke med rendyrket forkælelse. Så tag lidt tid ud af kalenderen og plej dit sind og din krop.

Vi glæder os til at byde dig indenfor.

MEDARBEJDERE

Catharina

Catharina er indehaver af Art by Cat – Wellness at Rungstedgaard ApS, som blev åbnet maj 2011.

Catharina har mange års erfaring inden for skønhedsbranchen. Hun er uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 2006, makeup artist & hårstylist fra United Makeup Academy af Nicci Welsh i 2011, eyelash teknikker fra Lashbar, negleteknikker fra CND Shellac og brazilian voks kursus ved Caron.

Catharina har arbejdet med på Copenhagen Fashion week både med makeup, hår og negle – her kan nævnes shows for By Malene Birger, Designers Remix, Stine Goya, Ganni & Wood Wood.

Catharina har ligeledes assisteret med makeup på bl.a Danish Music Award, Støt brysterne Galla show og Zulu Awards.

Catharina udfører alle behandlinger i klinikken.

 

Rita

Rita er lægeeksamineret hudterapeut og har været i branchen siden 2003. Hun er passioneret og elsker sit fag til fingerspidserne. 

Derudover har Rita gennemført kurser i Decléor, Shellac, Priori, Nimue og bareMinerals, og hun har desuden været i Brasilien i 6 måneder, hvor hun har taget en masse spændende og relevante kurser.

Ritas speciale er ansigtsbehandlinger og kropsbehandlinger.

Rita har været ansat siden oktober 2015 og udfører mange af vores behandlinger.

Cecilie

Cecilie er uddannet lægeeksamineret kosmetolog i 2016 og uddannet vippeteknikker fra Lashbar Copenhagen samt negleteknikker fra CND.

I tillæg hertil har Cecilie gennemført adskillige kurser løbende i bl.a. Decléor, Shellac, Priori, Nimue, Apot. Care og Eyelash Lift med Ellebana.

Cecilie har været ansat i klinikken siden hun blev uddannet i 2016, og hun har en stor viden inden for rådgivning af produkter.

Cecilie udfører en stor del af vores behandlinger.

Sarah

Sarah er uddannet lægeeksamineret kosmetolog fra International Training Academy i 2018. Efter endt uddannelse tog Sarah arbejde som kosmetolog på krydstogtskibet Crown Princess i 10 måneder, hvor hun udførte en lang række detox kropsbehandlinger, ansigtbehandlinger og voksbehandlinger.

Løbende har Sarah gennemført adskillige kurser i bl.a. Decléor, Shellac, Nimue og Apot. Care. Hun har desuden speciale i Hot Stone massage.

Sarah har været ansat siden januar 2020, og hun udfører en stor del af vores behandlinger.